Huawei nganyari laptop MateBook D 15 nganggo chip Intel anyar

buku mate d15

Nomer laptop sing nganyari prosesor kanggo generasi anyar Intel luwih gedhe, lan Huawei ora bisa ditinggalake. Kripik anyar saka Intel iki wis ditemtokake kanggo peralatan profesional utawa video game paling apik. Huawei gabung karo piranti kasebut sing kalebu chip anyar kanthi nganyari laptop unggulan kanthi spesifikasi sing menarik kanggo ngganti rega sing apik banget.

Estetika MateBook anyar iki meh padha karo sing sadurunge, sing pertama sing dideleng yaiku njaga desain kabeh layar kanthi bingkai apa wae. Iki dianyari nanging ora bakal kelangan apa sing ditawakake sadurunge, kayata kontak kontak karo bekas driji, kamera sing terintegrasi ing keyboard utawa muatan terbalik sing ngidini kita ngisi daya piranti liyane kanthi bagean batere internal laptop.

Huawei MateBook D 15 2021: Karakteristik teknis

Layar: LCD IPS 1080p 15,6 inci

Prosesor: Intel inti i5 generasi kaping 11n 10mm

GPU: Intel Iris Xe Kab

Ram: 16 GB DDR4 3200 MHz saluran dobel

Panyimpen: 512GB NVMe PCIe SSD

Sistem Operasi: Windows 10 Ngarep

Konektivitas: Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1

Baterei: 42 Wh

Ukuran lan bobot: 357,8 x 229,9 x 16,9 mm / 1,56 kg

price: 949 €

Kabeh layar

Layar 15,6 inci minangka protagonis laptop Huawei iki amarga meh kabeh dikuwasani 90% lumahing ngarep. Resolusi kasebut ora kalebu sing paling dhuwur ing segmen iki, amarga tetep dadi 1080p nanging kualitase luwih bisa ditrima. Huawei negesake manawa dheweke wis kerja keras ing panel IPS iki, entuk flicker sing meh ora bisa dihargai lan nyuda emisi cahya biru, saéngga ngindhari lemes mripat ing sesi kerja dawa.

Daya lan kacepetan

Prosesor anyar, Intel Core generasi kaping 11, pancen bisa dadi mesin paling apik sing bisa diduweni tim iki, entuk miturut Huawei 43% luwih cepet dibandhingake karo sadurunge Ing kasus GPU, Huawei luwih maju lan mesthine bakal matur nuwun chip grafis anyar komputer bakal bisa mbukak pangolahan 168% luwih cepet tinimbang model sadurunge.

Rega lan kasedhiyan

Laptop Huawei MateBook D15 2021 anyar kasedhiya saiki kanthi rega wiwitan € 949, dadi pilihan sing paling disaranake yen kita golek komputer sing bisa nganggo bahan bermutu kanthi rega sing cukup.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.