Huawei ngluncurake MateBook X Pro 2021, laptop paling dhuwur kanthi layar 3k

Kita bubar ndeleng kepiye Huawei ngluncurake komputer pertama kanthi chip anyar sing dikembangake dening Intel, yen peralatan kasebut kalebu peralatan menengah. Kali iki dheweke nggawa produk unggulan, laptop kelas dhuwur kanthi layar resolusi 3k sing dikombinasikake karo spesifikasi sing dhuwur banget lan desain apik. Kanthi cara iki, Huawei nggawe ceruk ing pasar sing kompatibel ing dhuwur, kanthi tim sing bisa nindakake fungsi apa wae, nanging bisa uga nuntut.

Kita duwe rong pilihan, kanthi intel core i5 utawa i7, kaloro versi kasebut beda-beda beda karo prosesor amarga komponen liyane padha persis. Ing desain, kita bisa ndeleng babagan memuji sing pengin diwenehake Huawei kanggo macem-macem kompatibel, kanthi awak logam sing tipis lan apik banget, kanthi nggunakake warna sing apik uga elegan. Kanthi duwe Layar layar 13,9 laptop tetep kompak lan cukup portebel, uga amarga bobote lan bobote mung 1,33 kg, becik kanggo nggawa gaweyan sampeyan ing endi wae. Batere wis misuwur kanthi otonomi 10 jam.

Peralatan kasebut, kaya sisa Huawei, kamera kamera sing didhelikake ing keyboard liwat tombol lan maca bekas driji ing tombol daya, layar 13,9 inci ngemot 91% sisih ngarep, mula panggunaan ruang maksimal .

Datasheet Huawei MateBook Pro 2021

  • Layar: IPS tutul 13,9 inci, resolusi 3.000 x 2.000 (3K).
  • Prosesor: Intel Core i5 kaping 7 / Intel Core i11.
  • GPU: Intel Iris Xe Kab.
  • Memori RAM: 16 GB DDR4 3200 MHz saluran dobel.
  • Panyimpen: 512GB / 1TB SSD.
  • Konektivitas: Bluetooth 5.1, WiFi 6.
  • Port lan sensor: 2 x USB Tipe C, jack audio 3,5mm.
  • Baterei: 56 wuh.
  • Sistem Operasi: Ngarep Windows 10.

Rega lan kasedhiyan

Huawei MateBook Pro 2021 anyar kasedhiya ing toko resmi Huawei ing rong warna kanggo dipilih, ing antarane abu-abu angkasa lan ijo zamrud sing apik. Rega beda-beda ing antarane versi lan versi kasebut bisa ditemokake Intel Core i5 kanthi 512 GB SSD yaiku € 1.099. Model karo Intel Core i7 lan 1 TB panyimpenan dadi 1.399 €. Saiki ana promosi ing endi Huawei menehi tas ransel sing apik kanggo tuku peralatan, tas ransel regane 149,00 lan kualitas apik banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.