IPhone 7 bakal ditampilake kanthi resmi tanggal 7 September

iPhone 7

Ing minggu kepungkur, kita wis sinau akeh informasi babagan sing anyar iPhone 7. Ing sawetara kasus, informasi iki kayane dikonfirmasi nalika presentasi terminal Apple sing anyar, nanging ing liyane kayane salah banget. Untunge kayane kita bakal uwal saka keraguan kanthi cepet, lan ana desas-desus anyar sing nyebutake iPhone anyar bisa ditampilake tanggal 7 September ngarep.

Informasi kasebut wis dirilis dening Mark Gurman saka Bloomber, sing ngomong babagan baris MacBooks Pro sing anyar, wis ngumumake manawa bisa ditampilake, uga iPhone 7 tanggal 7 September ngarep. Tanggal iki narik kawigatosan banget kanggo sawetara ahli ing jagad Apple amarga perusahaan sing dipimpin Tim Cook wis nampilake piranti seluler anyar ing dina Selasa.

Sanajan bener taun kepungkur kanthi presentasi iPhone 6s lan iPhone 6s Plus, Apple ngilangi perkara normal iki, nampilake piranti anyar ing tengah minggu. Bisa uga ing Cupertino dheweke mutusake kanggo ngilangi tradhisi kasebut, lan informasi babagan tanggal acara presentasi, sing asale saka sapa asale, kayane bisa dipercaya.

Ing wayahe konfirmasi presentasi iPhone 7 tanggal 7 September, kita bakal ndeleng kepiye dina sing padha dianakake acara Sony wis dikonfirmasi sing meh mesthi bakal ngerti kanthi resmi PlayStation 4 Neo anyar. Kajaba iku, tanggal 5 September uga bakal diumumake tanggal 5 September.

Apa sampeyan siyap kanggo presentasi resmi iPhone 7 anyar lan wulan September sing bakal dipindhah?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Miguel ngandika

    Serius? Apa sampeyan menehi desas-desus minangka pejabat? Ora apa-apa yen pengin dikunjungi, nanging saka kana nganti tekan judhul, ana jagad ... Mung nalika Apple ujar tanggal bakal resmi

bool (bener)