Kabeh sing ditampilake Sony ing Paris Games Week 2017

Acara demi acara, ing kesempatan iki, perusahaan Jepang wis milih bisa melu ing acara hebat sing dianakake ing Paris, sing konsol dadi protagonis utama. Sony ora mandheg menehi kabar lan menehi lambe kanggo lambene saben rilis anyar, Paris Games Week ora bisa uga kurang tepat, mula kita kudu teka ing kene nggawa warta utama yen dheweke wis nilar kita.

Acara kasebut dianakake wingi, paling ora konferensi sing wis disiapake Sony, nanging ora bakal dadi siji-sijine sing bakal diwenehake babagan warta video game saka Paris. Kita lunga ing kana kanthi warta saka Sony ing Paris Games Week 2017 sing misuwur tanpa mangu-mangu Pungkasane Kita.

Sanalika diwiwiti, dheweke seneng karo trailer Hantu tushima, game video sing ora dingerteni, sejatine mung bakal dadi wong ninja ing jaman feodal. Kabeh kedadeyan bebarengan karo PlayStation 4 Pro lan PS VR, diiringi ulasan tartamtu saka Resident Evil 7 Edisi EmasAce Combat 7. Pistol sing pertama dipecat tangan karo Ubisoft karo trailer anyar liyane kanggo adoh 5, game sing apik kanggo kita kabeh.

Pungkasane, dheweke mutusake nyebutake peta eksklusif sing bakal dideleng Nelpon saka tugas: WWII, game video sing bakal dianalisis dina Jumuah mbesuk sawise diluncurake resmi. Akhire teka trailer sing luar biasa saka Suwene Kita Part II, edisi liyane saka game hebat iki sing diarep-arep bisa ditemokake lan ing ngendi dheweke ora pengin ngethok rambut babagan perkara kekerasan, kita mbayangake mlaku-mlaku liwat dalan-dalan sing mbebayani banget, dheweke durung menehi tanggal peluncuran , nanging dheweke ngerti kepiye carane ngawasi Sony terus.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)