Mangkene tampilan Final Fantasy VII ing gambar anyar kasebut

Kita wis asring ngomong babagan Square Enix sing bakal nggawa klasik kanggo generasi anyar, loro sing ora bisa dilalekake Final Fantasy VII lan Final Fantasy VIII, loro game paling apik ing kabeh seri. Nanging, kita wis suwe ora tau warta babagan nggawe ulang sing kaping pisanan. Ngenteni wis rampung, Sajrone konferensi, game hebat iki wis katon sethithik lan iki minangka gambar luar biasa sing bakal ditinggalake, tanpa mangu-mangu, lompatan teknis lan kualitatif luar biasa, tanpa ninggali inti apa sejatine Final Fantasy VII, nggayuh konsol generasi paling anyar iki kanggo narik kawigaten dhompet sing paling nostalgia.

Ing gambar pertama iki, kita bisa ndeleng Cloud sing nyerang nalika Barret nutupi mburi, apik banget, lan mula kepiye karakter asli padha ing crita kasebut dikonfirmasi. Kita pengin nuduhake bedane "Remake" lan "Remastered", ing kasus saka Telpon saka tugas: Modern Warfare Remastered, sing ditindakake yaiku nyedhiyakake definisi luwih gedhe kanggo konten, nanging ora ana pangowahan babagan konten utawa playabilitas. Nanging, "Remake" minangka game sing wis dikembangake wiwit awal, sanajan kasunyatane ditindakake kanthi basis lan pangembangan sing wis ditindakake.

Temenan, luwih saka 20 taun asil dandan teknis wis akeh ngomong ing bagean grafis. Kita uga bisa ndeleng ing gambar nomer loro iki, kepiye Cloud ndhelikake kaya wektu wayahe nyusup. Minangka babagan HUD sing ngidini pangguna nindakake tumindak, wis rinci kanthi nada minimalis, sanajan njaga warna biru khas game video iki. Mesthi, Final Fantasy VII wis nampa tampilan facelift kaya liyane, lan kita ngarep-arep versi pungkasane supaya bisa ngrampungake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)