Iki minangka sawetara warta paling penting sing bisa dideleng ing IFA 2016

IFA

Tanggal 2 September, ing IFA 2016 salah sawijining pameran teknologi paling penting ing saindenging jagad, lan sajrone 5 dina, kita bakal bisa ngerti sawetara inovasi teknologi sing paling penting dening sawetara perusahaan kayata Samsung, Sony utawa Huawei.

Kita ora mung bakal bisa melu presentasi piranti seluler anyar, tablet utawa piranti sing bisa dipakai, nanging ing acara Berlin, kita bakal bisa ndeleng kabeh wiwit saka mesin cuci, televisi lan uga lemari es, sing bakal ana kabeh jinis lan ukuran. Supaya sampeyan ora kantun siji detail babagan IFA, ing artikel iki, kita bakal nuduhake warta paling penting sing diarep-arep bisa dideleng ing acara penting iki.

Ing wayahe IFA 2016 iki janjeni banget lan Huawei arep menehi rong smartphone anyar, Samsung wis janji bakal nuduhake Gear S3 anyar lan uga Sony uga wis siyap banget kanggo kita. Muga-muga, apa sing kedadeyan taun kepungkur ora dibaleni maneh lan kita kabeh ngarep-arep ndeleng Galaxy Note 5 lan akeh warta penting liyane, sanajan pungkasane perkara kasebut meh ora ana artine.

Huawei lan kulawarga Nova sing anyar

IFA

Huawei saiki dadi salah sawijining pabrikan piranti seluler paling penting ing donya, lan cedhak banget karo segi penjualan karo Samsung lan Apple. Kanggo menehi pasar maneh ing IFA 2016 iki resmi bakal nyedhiyakake kulawarga smartphone anyar, sing diarani NOVA.

Kaya sing wis dingerteni, iki bakal dadi rong piranti seluler, sing utamane ditujokake kanggo wanita. Saiki, kabeh informasi sing wis dingerteni lan mung sawetara rincian sing wis bocor babagan terminal anyar pabrikan Tionghoa.

Kajaba iku, kaya sing dikonfirmasi dening Evan Blass, guru bocor sejati, sing nggawa akeh perusahaan paling penting, pabrikan China uga bakal menehi tablet anyar.

Ora akeh warta sing dikarepake saka Huawei, sanajan bisa uga kita bisa ndeleng penerus Huawei Mate S sing ditampilake setahun kepungkur ing acara sing padha iki utawa kenapa ora penerus sukses Huawei Watch.

Samsung utawa kekuwatan Gear S3

Samsung

Ora ana Galaxy Note 5 ing IFA 2015 nggawe acara taun kepungkur dadi luwih ora dingerteni tinimbang sing diarepake kabeh. Taun iki, kita ora bakal weruh kapal penggedhe perusahaan Korea Selatan babagan telephony seluler, nanging bakal nuduhake warta sing menarik.

Ing antarane kalebu Gear S3 Minangka Samsung dhewe ngumumake sawetara dina kepungkur, ngirim media undhangan kanggo acara kasebut ing IFA sing nyebabake keraguan.  Sawetara rincian sing durung dingerteni babagan smartwatch iki saiki, sanajan kabeh wong duwe taruhan, kita bakal bisa nemokake ide kontinu babagan Gear S2 sing nampa akeh ulasan sing apik, yaiku kanthi perbaikan sing apik sing bisa ana ing batere utawa konektivitas.

Samsung uga samesthine bakal resmi nampilake Galaxy Tab S3, tablet dhuwur kanthi luwih saka fitur sing menarik lan bakal nyoba gelut pasuryan karo Apple iPad.

Sony gedhe dingerteni

Sony

Sony wis negesake ing IFA 2016 sawetara dina kepungkur, lan uga wis ngajak kita menyang acara sing bakal ditindakake tanggal 1 September, sedina sadurunge acara diwiwiti. Sayange wayahe perusahaan sing wis disiapake Jepang durung dingerteni.

Mesthine, desas desus kasebut ngucapake Sony kanthi resmi bisa nyedhiyakake siji utawa loro smartphone anyar kulawarga Xperia X, sing kudune nganggo layar 4,6 inci lan spesifikasi jarak tengah lan terminal mewah liyane. Jeneng kasebut bisa diarani Xperia X Compact miturut macem-macem informasi sing saiki durung bisa dikonfirmasi utawa dibandhingake.

Iki kabeh sing kita ngerteni babagan rong piranti seluler kasebut, sing durung dikonfirmasi dening Sony, mula luwih becik ngenteni nganti tanggal 1 September ngarep kanggo ndeleng apa sing wis disiapake Jepang kanggo kita lan yen dheweke uga bisa ngatur sawetara pesanan ing aneh lan tumoto 2016 sing digawa.

LG lan LG V20 sing ditunggu-tunggu

LG V20

LG minangka salah sawijining rutinitas IFA, ing endi kita nemokake sawetara piranti sing paling sukses ing perusahaan Korea Selatan. Ing kesempatan iki, kita bisa kanthi resmi ketemu LG V20 sing bakal diluncurake ing pasar kanthi pamrih minangka smartphone pisanan kanthi Android 7.0 Nougat sing wis diinstal ing njero piranti.

Saka piranti seluler anyar iki, kita wis ndeleng pirang-pirang gambar sing bocor, sanajan kita isih kudu ngerti ciri lan speshike, sing kudu ngenteni nganti tanggal 6 November ngarep, tanggal sing dijadwalake kanggo acara LG.

Ora akeh warta sing dikarepake saka LG, sanajan Ora bisa dipungkiri manawa dheweke kaget karo jam tangan Lan LG Watch Urbane wis suwe banget ing pasar, sing saiki ora bisa gelut maneh kanthi kahanan sing padha karo piranti liyane jinis iki.

Iki minangka hal-hal anyar sing bisa dideleng ing IFA 2016 iki, sanajan akeh perusahaan liyane kayata HTC sing bakal teka ing acara Berlin, ing kana kita bisa nemokake lan nikmati macem-macem piranti teknologi saka kabeh jinis.

Ing Gadget Actualidad, kita bakal nindakake liputan khusus acara kasebut, mula ngunjungi saben dina kanggo maca kabeh artikel lan nemokake warta sing paling penting lan uga analisis piranti anyar sing paling menarik lan lengkap sing bakal ditampilake. dina-dina iki lumaku. IFA lan sing cepet banget.

Apa pendapat sampeyan babagan warta sing bisa dideleng ing IFA 2016 iki?. Marang ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki ana.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)