Iki minangka laptop, tablet, lan ponsel paling gampang lan angel

Nalika tuku smartphone, tablet utawa nganyari laptop, kita bakal terus ndeleng aspek kayata kualitas layar, kekuwatane, kapasitas panyimpenan, otonomi batere lan, mesthine desaine. Nanging, kita biasane ora nggatekake faktor dhasar: indeks perbaikan. Kita nyadari yen ana masalah sing ora dijamin karo garansi lan kita sadhar yen "luwih larang tuku peralatan anyar tinimbang mbenerake masalah iki."

Supaya kita luwih ngerti pentinge perbaikan, lan uga tujuan kanggo nyorot merek sing "meksa" kita supaya tuku peralatan anyar kanthi asring tinimbang nggawe piranti sing luwih gampang, lan murah, kanggo didandani, Greenpeace organisasi lan tim iFixit wis kolaborasi ngluncurake situs web anyar sing bisa digunakake mriksa ponsel, tablet lan laptop sing paling apik lan paling apik babagan perbaikan.

Napa kita kudu kepeksa tuku piranti anyar?

Asring diomongake "Usia sing direncanakake", kaya tanggal kadaluwarsa kadaluwarsa sing digunakake pabrikan supaya piranti ora bisa digunakake sawise wektu tartamtu, mula kita njaluk sing anyar.

Ing komputer, tablet lan ponsel, strategi liyane sing apik yaiku nganyari. Kerep pabrik ora ndhukung maneh versi paling anyar saka sistem operasiKanthi cara supaya pamilik piranti lawas ora duwe inovasi paling modern lan modern, mula meksa nindakake perkara maneh, supaya terminal anyar sing asring ora dibutuhake.

Nanging ana cara liya kanggo "meksa" konsumen kanggo nganyari ponsel, tablet, lan laptop luwih awal tinimbang sing dikarepake. Formula iki, sing bisa dipertanyakan kanthi etika lan moral, ora liya yaiku nggawe angel kanggo ndandani.

Akeh pabrikan sing asring nggunakake teknik kaya ngelas komponen internal sing beda-beda supaya pangguna ora bisa nggawe ekstensi lan, yen sampeyan butuh luwih akeh panyimpenan utawa luwih akeh, tuku peralatan sing luwih kuat utawa kanthi panyimpenan luwih akeh.

Nanging sing luwih serius yaiku, nalika ngadhepi masalah, kita kepeksa lunga menyang layanan teknis. Ing kasus kasebut, kanthi logis, Luwih angel mbenakake piranti, saya akeh biaya ndandani. Malah ana kasus sing ora bisa ndandani maneh. Dadi, konsumen ora duwe pilihan liyane kajaba nganyari peralatan, tuku sing anyar, mbuwang maneh yen, yen pabrike nindakake perkara kanthi beda, peralatan kasebut bisa didandani lan pangguna bisa terus seneng luwih suwe.

Kahanan kasebut wis dikritik pirang-pirang taun dening konsumen lan asosiasi, lan nyebar banget nganti nyebabake aliansi iFixit lan Greenpeace (amarga masalah sampah sing digawe kanthi cara iki uga masalah lingkungan serius), sing negesake manawa saiki angel golek tablet, ponsel utawa laptop sing gampang didandani.

Kanggo nglawan kahanan iki, loro perusahaan kasebut gabung lan nggawe situs web anyar ing ngendi kita bisa mriksa peralatan sing duwe indeks perbaikan sing paling dhuwurMula, nalika blanja, kita bisa luwih siyap.

Premis papan dununge Mikir maneh (Iki jeneng situs web anyar iki) ora bakal mangu-mangu: "Nalika tuku ponsel, kenapa kita nampa mung rong taun lan meksa kita tuku piranti anyar?".

Sing paling gampang lan paling gampang didandani yaiku ...

Peringkat produk sing luwih akeh lan luwih murah bisa diatur telung kategori (telpon seluler, tablet lan laptop), lan kita bisa ndeleng peringkat umum, utawa pesen asil kanthi merek utawa kanthi indeks perbaikan sing luwih dhuwur utawa ngisor.

Ing wektu iki, peralatan kanthi indeks perbaikan sing paling dhuwur Padha:

  • Smartphone kanthi indeks perbaikan paling dhuwur (10/10) yaiku Fairphone 2.
  • Tablet kanthi indeks perbaikan paling dhuwur (10/10) yaiku HP Elite x2 1012 G1.
  • Laptop kanthi indeks perbaikan paling dhuwur (10/10) yaiku Dell Latitude E5270

Miturut kontra, peralatan kanthi indeks perbaikan sing luwih murah Padha:

  • Ing kategori seluler, kanthi skor 3 saka 10, Samsung Galaxy S7 lan S7 Edge.
  • Ing kategori tablet, kanthi skor 1 saka 10, Microsoft Surface Pro 5.
  • Ing kategori notebook, ngetung 1 saka 10, Apple 2017 MacBook Retina, Apple 13 ″ MacBook Pro, lan Microsoft Surface Book.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Gemma Lopez ngandika

    Aey !!! Kita kabeh sing melu kursus teknis ing ndandani komputer lan ponsel bye bye menyang investasi ???? #Ahorasondesechables

  2.   Laptop Murah ngandika

    Bagiku, smartphone uga laptop sing paling angel didandani yaiku Apple, iPhone lan Mac.

bool (bener)