Iki tanggal tawaran Steam sing bocor

Uap saiki dadi platform penjualan game video digital paling kuat ing saindenging jagad, saengga ora mung dadi pilihan liyane ing pasar, nanging uga dadi sing pertama ing antarane akeh pemain PC sing ngupayakake ngirit dhuwit sithik. dhuwit nalika entuk game favorit sampeyan sadurunge lan saiki.

Kanggo nambah, pamilik wis dadi bagean saka klompok gedhe saka 100 wong sing paling sugih ing Amerika Serikat, lan kanthi diskon iki, sapa wae sing bisa nolak. Tanggal penjualan Steam sabanjure wis bocor ing sisa taun 2017, apa sampeyan pengin ngerti?

Persis iki wis dadi string saka tanggal sing ditawakake:

Penjualan musim gugur iki bakal teka wiwit tanggal 26 Oktober nganti 1 November. Dheweke bakal diikuti karo penjualan musim gugur, sing bakal diwiwiti tanggal 22 November nganti 28 November. Pungkasan, musim salju bakal dadi sing paling dawa: wiwit tanggal 21 Desember nganti 4 Januari. Kabeh mau diwiwiti jam 19:00.

Mesthi wae sing disenengi pangguna sing akeh yaiku Natal, sing kalebu ing antarane tanggal 21 Desember lan 4 Januari, amarga nalika para gamer seneng luwih akeh dina kanggo nganggur, lan kenapa ora ujar, yen ing musim adhem apa sing cocog yaiku nginep ing omah, kanthi kemul lan cemilan sing apik kanggo entuk manfaat saka PC kita. Dadi, sampeyan ngerti kapan tawaran Steam sabanjure, Dadi, sampeyan ora duwe alesan, sampeyan ora bisa ujar manawa ing Aktualidad Gadget, kita durung ngelingake sampeyan supaya sampeyan kudu ati-ati lan bisa ngrampungake PC Master Race kanthi lengkap.

Apa sampeyan rencanakake entuk judhul? Kandhani game sing paling sampeyan enteni.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)