Instagram bakal ngabari yen sampeyan njupuk gambar

ikon instagram

Kayane, utawa statistik kasebut mbukak, Instagram Thanks kanggo nyebarake warta gedhe sing meh saben minggu utawa saben minggu nggayuh aplikasi, ngatur ora mung kanggo njaga pangguna, nanging uga narik kawigaten para pamirsa anyar lan terusake tuwuh sing ora bisa ditahan saiki. Dina iki aku pengin ngobrol karo sampeyan babagan fungsi anyar sing digawe pangembang, padha karo manawa sawetara bakal seneng lan liyane ora sithik.

Kaya sing sampeyan ngerteni lan iki wis diterbitake, ing Instagram ing kabar ing obrolan Dadi, yen sampeyan lagi pacelathon pribadi karo pangguna liyane lan sampeyan ngirim foto utawa video minangka pesen pribadi, file-file kasebut ora suwe. Saiki ana nalika luwih saka siji pangguna njupuk gambar layar kanthi, meh mesthi, sawetara alasan etika sing diragukan. Iki sing pengin diindhari ing Instagram, lan njupuk gambar iki, panulis foto, video utawa komentar bakal dikabari lan kanthi iki sampeyan mesthi bakal entuk kabecikan 'wong bodho'kuping.


kabar instagram

Pangguna sing ngobrol kanthi pribadi sawetara wektu bakal dikabari yen sampeyan njupuk gambar.

Sampeyan kudu jelas yen Instagram ora bakal menehi kabar yen ana pangguna njupuk gambar layar potret, profil sampeyan ... nanging Sampeyan mung bakal nampa kabar yen dijupuk iki ing obrolan pribadi sawetara. Ora diraguhi, fungsi sing luwih saka siji pangguna mesthi bakal menghargai, yen kita njupuk keputusan yen obrolan pribadi ora suwe, amarga kita pengin mengko bisa mbusak lan ora bisa dingerteni manawa foto-foto obrolan kasebut bisa digawe dijupuk nalika, bebarengan Oke, komunikasi iki wis ditampa.

Informasi liyane: Mashable


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)