Instagram Shopping saiki bisa digunakake ing Spanyol

Instagram Shoppong kasedhiya ing Spanyol

Instagram dadi salah sawijining jejaring sosial sing dominan ing sektor bisnis: bisa dadi pameran produk. Kajaba iku, minangka papan sing cocog kanggo nawakake produk. Nanging, prekara sing wis dibutuhake suwene yaiku supaya bisa nyelehake link langsung ing publikasi supaya calon pembeli langsung menyang tautan tuku situs web sing beda-beda.

Udakara setaun kepungkur, Instagram ditampilake «Blanja Instagram» fungsi anyar sing mung kasedhiya ing sawetara pasar. Lan fokus, mung lan eksklusif ing jagad bisnis. Sawetara dina kepungkur, jaringan sosial sing dadi bagean saka Facebook pariwara sing Instagram Shopping nyebar menyang pirang-pirang negara. Lan salah sawijine yaiku Spanyol.

Instagram Shopping: cara anyar kanggo nggawe profil bisnis Instagram dadi nyata

Tag Shopping Instagram diaktifake

Apa Shopping Instagram iki? Kaya sing wis diandharake: iki cara paling apik kanggo lebokake tautan langsung menyang tuku produk sing ditampilake ing foto sampeyan. Nanging ditindakake kanthi estetis, uga gampang ditanamake.

Dadi, Instagram Shopping mbukak kanggo kabeh perusahaan "Aja profil pribadi." Lan supaya bisa ngubungake sampeyan ora prelu nggayuh sawetara pengikut kaya kedadeyan ing Instagram Stories sing kudu paling ora ana 10.000 pengikut utawa 10k.

Apa sing sampeyan butuhake utawa apa syarat sing dijaluk Instagram kanggo nggunakake fungsi anyar iki?

 

Tutorial Blanja Instagram

Kaya sing wis dakkandhani, Instagram Shopping mbukak profil bisnis; profil pribadi ora bakal ditampa. Yen ngono, bukak perusahaan liyane. Kangge, sadurunge Instagram ngaktifake fungsi iki ing akun, sampeyan kudu nyukupi sawetara sarat sing kita rinci ing ngisor iki:

  • Bisnis sampeyan kudu adol produk fisik sing cocog karo menehi hasil kanggo sudagar lan kabijakan perdagangan
  • Perusahaan sampeyan kudu ing Amerika Serikat, Inggris, Australia, Kanada, Prancis, Jerman, Italia, Spanyol utawa Brasil
  • Sampeyan kudu ngowahi akun Instagram dadi profil perusahaan
  • Profil perusahaan kudu disambungake menyang katalog Facebook, sing bisa nggawe lan ngatur ing Business Manager liwat platform Shopify lan BigCommerce, utawa langsung ing kaca Facebook perusahaan sampeyan

Yen sampeyan ngerteni kabeh poin sing wis dirinci, sampeyan mung kudu njaluk Instagram supaya aktifake fungsi iki ing akun. Jebule, jaringan sosial mbutuhake sawetara dina kanggo ndhaptar Belanja Instagram.

Kepiye cara ngaktifake fungsi yen wis diwenehi «OK»

Sampeyan ora bakal nampa pesen saka Instagram, sampeyan kudu dadi pengawas yen wis memenuhi syarat utawa ora. Yen ya, langkah-langkah kanggo ngetutake yaiku perusahaan sing ditinggalake ing kaca dhukungan:

  • Tutul lambang kiwa ndhuwur sing dibentuk kaya siluet wong kanggo mbukak profil sampeyan
  • Tutul tandha Miwiti ing sisih ndhuwur profil sampeyan
  • Yen sampeyan ora weruh tandha ing gambar ing ndhuwur, tutul setir setir ing layar utama profil sampeyan
  • Toca Shopping Cart
  • Tutul Terusake
  • Pilih katalog produk sing pengin disambungake menyang profil perusahaan
  • Tutul Rampung

Aku wis ndaftar. Apa sing bakal dakgawe ing Instagram Shopping?

aktifake akun Instagram Shopping Spain

Wiwit saiki sampeyan bakal bisa bisa menehi tag saben elemen gambar sing diunggah menyang Instagram. Ya, kaya nalika menehi tag marang wong sing tampil ing publikasi, ing kasus iki, kita bakal menehi tag babagan informasi babagan rega, jeneng lan kita bakal menehi link sing bakal nyebabake kaca sales, luwih khusus menyang kaca produk.

Saliyane, label kasebut bakal katon ing layar nalika pangguna ngeklik potret. Ing wayahe pas kasebut, label liyane sing wis diselehake bakal katon. Kajaba iku, kanggo ngenali publikasi sing duwe label tuku iki, ing gambar lambang bakal ditampilake kanggo kranjang belanja.

Kangge, Instagram ngelingake Maksimum 5 produk bisa diwenehi tag yen kiriman sampeyan kalebu siji gambar. Lan maksimal 20 label yen diterbitake kalebu sawetara foto. Kajaba iku, iki bisa uga diterapake ing publikasi anyar uga ing sing diterbitake sadurunge.

Pungkasan, uga ngelingake sampeyan mata uang lan basa sing bakal ditampilake ing label yaiku sing katon ing katalog toko sing disambung. Mula, sadurunge nindakake langkah kasebut, nindakake pasinaon pambuka. Iki bakal mbantu sampeyan sinau babagan target target.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)