Starlink: Jaringan satelit broadband Elon Musk 4.425 satelit wis disetujoni

Starlink

Wis meh rong taun wiwit Elon Musk nampilake proyek skala gedhe sing diarani Starlink. Iki minangka proyek sing kalebu SpaceX. Liwat proyek iki, perusahaan pengin nggawe orbit 4.425 satelit sing bakal nyedhiyakake Internet broadband kanggo kabeh jagad. Iki minangka proyek ambisius, sing pungkasane wis disetujoni dening Komisi Komunikasi Federal Amerika Serikat (FCC).

Sawise pirang-pirang taun ngrancang lan matur nuwun kanggo investasi gedhe kaya Google, kayane Starlink mboko sithik dadi kenyataan. Wiwit proyek kasebut pungkasane wis sah. Iki tegese Elon Musk kudu miwiti bisnis. Amarga FCC wis nemtokake tenggat wektu.

FCC wis mriksa proyek pangadeg Tesla lan SpaceX. Pungkasane, dheweke wis menehi lisensi sing bisa nggawe 4.425 satelit dadi orbit. Thanks kanggo wong-wong mau, Internet bakal kasedhiya kanthi kacepetan gigabit, kanthi latensi maksimal 25 ms. Sanajan rencana asline kanggo Starlink kalebu 12.000 satelit.

Starlink SpaceX

Nanging pungkasane ijin mung bisa dipikolehi 4.425. Kabeh mau bakal jaringan lan duwe frekuensi sing padha. Kajaba iku, dheweke wis nemtokake tenggat wektu. Wiwit FCC wis ngandhani sampeyan paling ora 50% kudu ana ing orbit lan biasane digunakake sadurunge tanggal 29 Maret 2024.

Yen tanggal kasebut kliwat lan iki durung kawujud, lisensi sampeyan bakal ditarik. Dadi Elon Musk wis nem taun supaya Starlink bisa operasional kanthi lengkap. Tantangan manawa dheweke wis bisa makarya saka SpaceX. Paling ora kudune.

FCC uga njaluk Elon Musk babagan rencana puing-puing ruang sing rinci.. Amarga sampeyan kudu ngerti apa sing bakal kedadeyan ing saben satelit kasebut nalika pungkasane urip migunani. Laporan kasebut samesthine bakal dikirim mengko.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)