Dina Jumuah sabanjure, kita bakal ketemu Nintendo Switch lan iki game sing wis dikonfirmasi

Nintendo

Sawise ngenteni suwe lan akeh intrik dina Jumuah sabanjure Nintendo kanthi resmi bakal menehi konsol anyar, sing diarani dadi salah sawijining konsol game 2017 iki lan langkah liyane ing dalan sukses perusahaan Jepang. Kita ngomong manawa sampeyan wis ngerti babagan Nintendo Ngalih, sing wis ngerti akeh prekara lan kita uga wis bisa ndeleng sawetara wektu, nanging sing durung ditampilake kanthi cara sing elegan lan resmi.

Dina Jumuah sabanjure, kita bakal tliti banget karo presentasi Nintendo Switch kanggo menehi katrangan babagan konsol anyar, nanging kanggo dadi panas, saiki bakal nuduhake sampeyan Game sing wis dikonfirmasi bakal dirilis ing Nintendo Switch anyar.

Sadurunge miwiti maneh kabeh game kasebut, sing nuduhake video ing saben video, sampeyan kudu menehi katrangan manawa ana sawetara, sing wis resmi, nanging ora kabeh lan meh kabeh kita ngarep-arep katalog Nintendo Swtich minangka luwih jembar wiwit dina kapisan tekan pasar. Sampeyan uga bakal ngerti manawa ing game sing dikonfirmasi iki ora ana siji-sijine Mario, apa konsol Nintendo tanpa bagean Super Mario?

The Legend of Zelda: Breath saka Wild

Bali saka Zelda utawa luwih becik landing ing Switch, salah sawijining game Nintendo paling legendaris yaiku siji-sijine 100% sing dikonfirmasi karo perusahaan Jepang. Aku mikir ora sethithik sing bisa diwartakake babagan game iki sing sampeyan ora ngerti, lan yen sampeyan pengin ndeleng kahanane, sampeyan bisa ndeleng cuplikan sing judhule paragraf iki.

Sabanjure The Legend of ZeldaKita bisa mbayangake manawa Nintendo bakal narik kawigaten sing paling apik lan kita uga bakal ndeleng klasik liyane ing endi Mario dadi protagonis utama.

Dungeon saka Zaar

Kanggo sampeyan sing asring ngunjungi Kickstarter, game iki bakal dingerteni lan biasane ngatur dadi kasunyatan kanthi entuk dana tetep saka 25.000 euroNalika dheweke ngomong babagan sungu, ana kabar sing wis diwartakake sawetara dina.

Strategi minangka poros tengah, sing uga bisa ditindakake ing antarane sawetara pemain sing muter bebarengan ing sisih sing padha. Saiki ora ana tanggal sing dikonfirmasi kanggo diluncurake, nanging kaya kabeh liyane ing artikel iki, bakal kasedhiya kanggo Nintendo Switch.

Lego City Wadi

Ing Wii U the Lego City Wadi Kedadeyan tanpa rasa sakit utawa kamulyan, nanging umume game ing konsol kasebut liwat sadurunge tanpa sukses. Game lego mesthi nglipur lan ngulandara kaya ing ngalam donya kaya ngono, tanpa mangu-mangu bakal sukses anggere Switch padha karo sing diarepake.

Mesthine, iki ora bakal dadi siji-sijine judhul sing gegandhengan karo Lego sing bisa dideleng, sanajan saiki mung Lego City Undercover sing dikonfirmasi.

Cube Life: Island Survival HD

Minecraft minangka penjual laris nyata ing saindenging jagad lan mesthine Nintendo Switch ora bisa klone game Microsoft. Saka Cube Life: Island Survival HD, kita bisa ujar manawa iku salinan sing apik, sing kudu dicoba, sanajan wiwit saiki kita bisa menehi pitutur manawa bakal tetep adoh saka kesenengan lan mesthi misuwur amarga game sing misuwur nawakake.

Yen sampeyan pengin ndeleng game sing bakal nggawa kita, klik ing trailer lan sampeyan bisa ngerti babagan apa sing bakal ditemokake.

Tangki!

Apa sing wis disumurupi saka game kasebut ora nggawe kita tresna karo grafis, nanging ide kasebut paling lucu. Lan ana ing Dadi kit! Kita bakal duwe kendhali tank liwat drone sing kudu mateni sawetara tujuan militer.

Saiki kita kudu ngenteni ngerti manawa Nintendo Switch nggawe game iki dadi berkah sejatine, utawa amarga grafis, mula ora dingerteni dening pangguna.

Tukang HD

Mesthine sampeyan sing wis nandhang rambut abu-abu kaya sing daklakoni bakal eling yen game iki, dibaptis nganggo jeneng Tukang HD muncul sawetara taun kepungkur, kanggo PC. Iku taun 1997 nalika dirilis ing pasar, kanggo mengko tekan PlayStation lan saiki nyiyapake pendaratan ing konsol Nintendo anyar.

Tujuane yaiku mbangun kutha sampeyan dhewe, kanthi gaya "SimCity" paling murni, nanging tanpa kuwatir bencana alam, nanging kanggo kabeh wong sing pengin nyogok sampeyan, kanggo nyewa gangster sing bakal diwenehake utawa nyewa penyewa. Tanpa mangu-mangu, kesenengan iku luwih mesthi.

Just Dance 2017

Salah sawijining klasik paling misuwur ing jagad videogame mesthine yaiku Just Dance, sing ing versi taun iki bakal mlebu ing konsol Nintendo anyar. Ora bakal disebutake babagan game iki, kajaba maneh mriksa dhukungan sing kayane Ubisoft bakal menehi Switch anyar, pangguna sing bakal menang.

Monster Boy lan Kraton Kraton

Platform kasebut bakal teka saka tangan Monster Boy lan Kraton Kraton, sing bakal kasedhiya ing kabeh platform ing pasar, kalebu Nintendo, kaya sing dikonfirmasi dening distributor FDG Entertainment.

Rime

Kanthi label Spanyol, wis nyisihake eksklusif kanggo PS4, kanggo diluncurake ing kabeh platform, kalebu Nintendo Switch anyar. Ora bakal dikatutake yen bakal dadi siji-sijine game Spanyol sing bakal kasedhiya ing konsol Nintendo anyar.

Eksplorasi lan teka-teki bakal dadi protagonis utama, sing bisa mlebu sampeyan kanthi muter video sing ditampilake ing ndhuwur paragraf kasebut.

Dragon Quest XI

Salah sawijining seri sing paling terkenal ora bakal ketinggalan janjian kasebut karo Nintendo Switch anyar, amarga wis berkembang kanggo PS4 lan 3DS, studio pangembang kasebut negesake diluncurake kanggo platform liyane.

Saiki, bakal ngenteni diluncurake, sing dijadwalake wiwitan taun 2017, ing Jepang, lan saiki mung PlaySation 4.

Pahlawan Suci

Mungkin dilebokake ing dhaptar iki Pahlawan Suci rada aneh lan sanajan diluncurake dikonfirmasi kanggo Nintendo Switch, iki ora bakal teka nganti taun 2018 ngarep.

Katon apik banget ing njero lan njaba, nanging setaun ngenteni tanpa mangu-mangu

Project Sonic 2017

Isih ana judhul mesthi kanggo game anyar sing bakal dibintangi Sonic, nanging wis dikonfirmasi manawa bakal tekan pasar ing pungkasan taun 2017 iki lan kanggo kabeh platform. Saka sethithik sing kita ngerteni babagan game landak anyar iki, thanks kanggo Takashi Iizuka, sing dadi pangurus Sonic Team, lan sing wis negesake manawa angsuran anyar iki ora bakal dadi terusan.

Sonic ing Nintendo Switch? Dheweke diluncurake amarga aku pengin nyoba sanalika bisa.

Riverside

Saka sethithik sing bisa dideleng saka Riverside, iki minangka salah sawijining game sing paling penasaran lan apik banget sing wis kliwat. Kaping pisanan bakal kasedhiya kanggo Switch lan Oculus, lan sethithik sing kita ngerti yaiku kudu ngetutake kali sing gedhe banget nalika ana kedadeyan ing sekitar kita.

Apa kejutan apa sing bakal ditindakake Nintendo kanggo kita nalika game babagan Nintendo Switch?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.