Sing tanggung jawab kanggo Seri Yonkis pungkasane kabeh dibebasake

Seri Yonki

Lan yen kabeh proses iki diwiwiti dina iki ukara pungkasan bakal beda banget wiwit saiki saiki web link dianggep kriminal. Ing kasus apa wae, sing duwe tanggung jawab kanggo situs web Seri Yonkis sing kondhang, Alberto Garcia Sola, Alexis Oepfner Bernardet, Jordi Tamargo Barguño lan David Martinez Olivella, wis dibebasake saka jinis tuduhan sing disalahake. Ukuman kasebut jelas lan ujar manawa dheweke ora nindakake tindak pidana tumrap properti intelektual sing dituduh dening Pejabat Penuntut Umum lan tuduhan pribadi.

Seri Yonki

Sing jelas yaiku ukuman kasebut cocog kanggo dheweke lan apa sing wis dikandhakake wis dijatuhi hukuman penjara tumrap wong sing dituduh wis kabukten ora bener. Ukara kasebut dikandhaniHakim Isabel María Carrillo saka pengadilan pidana nomer 4 Murcia jelas:

Aku kudu mbebasake lan mbebasake Alberto Garcia Sola, Alexis Oepfner Bernardet, Jordi Tamargo Barguño lan David Martinez Olivella kanthi kabeh pernyataan babagan tindak pidana sing disenengi babagan kekayaan intelektual sing dituduh dening Pejabat Penuntut Umum lan tuduhan pribadi, nyatakake yen pejabat kasebut biaya sing disebabake. Saliyane, kanggo negesake manawa ora kabukten manawa para terdakwa duwe kendali tumrap operasi sing bener utawa dudu link sing diarahake, uga ora mesthi njamin manawa operasional lan ngidini akses efektif menyang konten audiovisual . Ora dibuktekake manawa ora ana papat wong sing didakwa entuk penghasilan langsung saka asil undhuhan materi audiovisual sing dilindhungi (tunjangan sing dipikolehi dening pangunggah).

Ing pangertene iki, Kantor Kejaksaan sing njaluk bagean utama tuduhan rong taun ing pakunjaran utawa EGEDA lan 546 yuta euro amarga kerusakan sing ditindakake saiki wis diajak. Pengacara pertahanan sukses nindakake tugas lan klien sampeyan wis resmi dianggep ora salah tindak pidana sing dituduh. Sejatine, iki bakal beda banget yen kasunyatane wis kedadeyan wiwit tanggal 1 Juli 2015, nalika undang-undang kasebut diowahi babagan iki, kanthi nyebutake properti intelektual

Link utawa hyperlink sing kabentuk, diprentah lan diklasifikasikake miturut macem-macem kritéria kaca web ora nganggep ana tindak pidana nalika dilaporake, mula sanajan sejatine pangalihan kasebut menyang konten sing dilindhungi ing server eksternal, dheweke ora nindakake kejahatan. . Dadi, sawise pirang-pirang taun, saben wong menehi pendapat babagan kasus iki (sing paling penting ing negara kita babagan kriminalitas properti intelektual sing diadili) ukuman hakim kasebut jelas lan dibebasake kanggo saben wong sing dituduh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->