SanDisk kaget karo kertu SD 1 TB

Perusahaan SanDisk mung kaget karo warga lan wong liya kanthi presentasi apa sing bakal dadi kertu SD sabanjure, model sing tekan 1 TB.

Amazon Dash

Amazon Dash teka ing Inggris

Amazon Dash wis teka ing Inggris, tombol Amazon anyar bakal ngidini sampeyan tuku liwat barcode kode swara lan pindai ...

Samsung

Iki Samsung Gear Fit 2 anyar

Sawise akeh desas-desus lan bocor wingi, Samsung resmi nyedhiyakake Gear Fit 2 anyar, gelang kuantifikasi sing menarik.

Tuku Smartwatch

Apa aku kudu tuku jam tangan?

Sanajan keputusan kanggo tuku jam tangan iku mung sampeyan, nanging kita bakal mbantu sampeyan ngerteni kaluwihan yen duwe jam tangan ing tangan sampeyan

Bandhing ukuran kapal sci-fi

Kita nuduhake video kanthi ukuran kapal fiksi ilmiah sing paling ditepungi para penggemar jinis film lan seri iki dibandhingake

Mars Gaming MGL1

Analisis kacamata Mars Gaming MGL1

Kita nganalisa kanthi rinci kacamata sing bakal nglindhungi sesanti sampeyan saka kerusakan sing ora bisa dibalekake maneh nalika ngadhepi sesi game dawa utawa nggunakake layar.

Sense

Sense, raja jam weker

Kita nuduhake sampeyan Sense, monitor turu sing bakal mbantu sampeyan urip luwih apik lan adoh saka obsesi sing wis diprogram.

gps tom

Sampeyan nyopir mobil, dudu GPS

GPS bisa dadi kanca paling apik nalika pindhah karo kendaraan, nanging yen digunakake kanthi ora bener, bisa uga ana bebaya serius.

Lantern

Lantern, «internet» anyar lair

Lantern minangka piranti sing bisa nggawa informasi ing endi wae ing planet iki kanthi nggunakake armada satelit lan gelombang radio FM.