Sony totoan ing soundbars mewah ing CES

Sony pengin ngejutake sampeyan kanthi swara sing kayane dipancarkan saka langit-langit, teknologi saka kabeh papat sisih, ayo ndeleng apa isine kabar kasebut.

Dhaptar Keinginan Xbox Anyar

Ana sithik banget kanggo ngerti apa sing wis ditrapake Microsoft kanggo generasi anyar sing bakal teka. Ing pungkasan ...