Analisis Microdrone Smartview VR

Microdrone Smartview VR mung ambane 3 sentimeter nanging duwe penerbangan pertama (FPV), tombol landing lan pirouet. Kanthi kacamata rega € 89

Ulasan speaker Libratone One Click

Kita nganalisa Libratone One Click, speaker Bluetooth kanthi kualitas swara sing apik lan kepenak digawa. Desain apik lan regane € 179. Temokake!

Teknologi lan wong tuwa

Teknologi lan wong tuwa

Dina iki kita ngandhani liwat artikel iki sawetara tips sing ana gandhengane karo teknologi lan wong tuwa.