PPSSPP

Setel emulator kanggo iOS

Kita kabeh pengin bisa main game saka kabeh konsol, nanging mbutuhake pengeluaran sing signifikan kanggo konsol lan game, mula iku tujuane para emulator.

Tips milih distribusi Linux pisanan

Linux minangka jagad sing nyenengake, nanging tanpa dhukungan sing tepat, wong anyar bisa milih distro sing angel. Mangkene sawetara tips kanggo nuntun sampeyan.

Cara ngetik Mode Aman ing Windows

Kanthi sawetara trik, kita bakal bisa ngetik "Mode Aman" sing diarani Windows lan kanthi mangkono ndandani kerusakan ing sistem operasi.

Tutul

Apple TouchID wis boros

Apple ngenalake pamaca bekas driji ing taun 2013 bebarengan karo iPhone 5s nanging durung bisa menehi potensine.

Lantern

Lantern, «internet» anyar lair

Lantern minangka piranti sing bisa nggawa informasi ing endi wae ing planet iki kanthi nggunakake armada satelit lan gelombang radio FM.

Download Slotosare

Kanthi trik cilik, kita bisa ndownload slide lan presentasi saka SlideShare kanthi nggunakake utawa tanpa proteksi.

iPhone 6

Apple resmi nampilake iPhone 6

Kabeh informasi lan fitur saka iPhone 6, telpon Apple anyar nganggo iOS 8 sing kaget karo layar anyar lan prosesor Apple A8

Prasejarah internet lan browser

20 taun kepungkur, nalika kedadean internet lair, ana kekeringan nyata alat kanggo ngeksploitasi web. MSC Mosaic nggawe sejarah ing kana.

Cara mblokir penet AEDE ing browser

Ragad Google / AEDE minangka langkah mundur paling gedhe sing wis disetujoni pamrentah Spanyol. Yen sampeyan ora pengin kolaborasi karo tarif iki, kita bakal nuduhake sampeyan carane nggawe.