Microsoft Word

Cara mulihake file Word sing wis ilang

Ora nemokake file ing komputer bisa dadi drama wiwitane yen ora ngetutake langkah-langkah sing ditampilake ing artikel iki supaya bisa pulih kanthi cepet.

IP umum

Cara ngganti IP publikku

Temokake cara paling apik sing bisa digunakake yen pengin ngganti IP Publik nalika nyambung menyang Internet ing komputer.

Cover Arbily G9

Review headphone Arbily G9

Kita wis nyoba headphone nirkabel Arbily G9 sawetara dina. Swara sing kuat, berkualitas, desain sing elegan, lan rega sing disaranake khusus.

ROOT Android

Kepiye ngerti yen aku ROOT

Temokake pilihan aplikasi iki ing Android sing bakal mbantu kita ngerti manawa ROOT ing telpon mesthi duwe informasi iki.

Adware

Cara ngilangi adware

Temokake adware kasebut lan kepiye cara ngilangi saka komputer utawa telpon seluler sawayah-wayah kanggo ngindhari masalah.

Cover Origem HS-3

Analisis Headphone HS-3 Origem

Headphone sing cocog kanggo olahraga ruangan, swara HDR sing apik lan genggeman sing nyenengake supaya ora tiba utawa obah.

Instagram

Cara golek wong ing Instagram

Temokake kabeh cara kanggo nemokake wong ing Instagram lan apa sing sampeyan kudu eling nalika nggoleki akun Instagram wong

España

Maca buku kanthi online

Yen sampeyan nggoleki ing endi sampeyan bisa nemokake buku kanthi format digital, ing artikel iki, nuduhake situs web sing paling apik kanggo maca buku kanthi online.

Skype

Kepiye cara Skype

Temokake fungsi sing paling penting ing Skype kanggo sinau cara nggunakake aplikasi kasebut ing komputer utawa smartphone kanthi cara sing gampang.

Skype

Cara nggawe akun Skype

Temokake kabeh cara kanggo nggawe akun Skype ing komputer utawa smartphone sampeyan lan cara ngganti informasi akun sampeyan.

tembung

Cara nggawe indeks ing Word

Temokake cara nggawe indeks ing dokumen ing Word lan cara kanggo nggawe tampilan supaya bisa digunakake kanthi luwih apik.

HBO

Cara lengganan saka HBO

Yen Game of Thrones rampung, sampeyan kira wis wayahe kanggo mbatalake lengganan HBO, ing artikel iki, kita nuduhake kabeh langkah-langkah sing kudu ditindakake.

Energy Energy 10 Pro 4 tampilan

Cara ngresiki layar tablet

Temokake cara ngresiki layar tablet kanthi bener kanggo mbusak sidik jari, bledug, noda lan ngindhari goresan. Produk apa sing kudu sampeyan gunakake?

PDF

Cara nyunting dokumen PDF

Kita ngandhani pilihan paling apik kanggo nyunting PDF saka komputer: kaca web, program lan liya-liyane. Sinau babagan cara ngowahi dokumen PDF ing kene.

pdf

Cara nulis menyang PDF

Nulis menyang PDF minangka proses sing gampang banget. Temokake aplikasi paling apik kanggo seluler lan komputer kanggo nyunting lan nulis dokumen PDF.

Uber

Carane nggunakake Uber

Kita nerangake kanthi cara sing gampang lan cepet kanggo ngetutake nggunakake Uber, alternatif sing paling murah kanggo taksi. Entuk € 5 kanggo lelungan kapisan.

vinyls resik

Cara ngresiki rekor vinil

Kita mulang sampeyan cara ngresiki rekor vinil kanthi bener supaya ora ngrusak. Aja mlumpat lan rusak amarga reged.

Facebook

Cara nggawe acara ing Facebook

Temokake carane nggawe acara ing Facebook, apa sampeyan pengin nggawe acara pribadi utawa acara umum. Diterangake langkah demi langkah.

Tinjauan pembersih vakum Conga 3090

Kita wis nyoba alat pembersih vakum Conga 3090, pembersih vakum sing uga bisa nggosok omah kanggo awake dhewe lan duwe pandhu arah laser supaya ora tabrakan karo prabotan apa wae

Bukak file CBR ing Windows

Cara mbukak file CBR

Temokake aplikasi sing paling apik kanggo mbukak file CBR, kanggo PC, Windows, Mac, iOS utawa Android. Kepiye cara file iki dibukak?

CC lan Bcc ing Gmail

Apa tegese CC lan CCO

Temokake apa wae, cara digunakake, lan beda antarane CC lan Bcc ing akun email ing Gmail utawa platform email liyane.

YouTube

Cara nonton video YouTube kanthi offline

Kita nuduhake kabeh sing dibutuhake kanggo nonton video YouTube tanpa sambungan internet. Kepiye sampeyan bisa nonton video ing YouTube tanpa data lan tanpa sambungan?

Nomer telpon Facebook

Cara mateni akun Facebookku

Kesel Facebook? Temokake langkah-langkah kanggo tindakake kanggo mateni akun Facebook kanggo sementara utawa mbusak kanthi permanen.

Tablet Alcatel 1T kisaran

Cara format tablet Android

Temokake cara nggawe format tablet Android. Ninggalake ing pabrik supaya luwih cepet lan tanpa kesalahan. Apa sampeyan ngerti cara menehi format tablet?

Dokumen PDF pisah

Cara misahake PDF

Sinau mbagi PDF dadi pirang-pirang bagean, utawa kanggo ngekstrak kaca, kanthi tutorial sederhana iki lan tanpa prelu nginstal program apa wae.

iCloud

Cara nggunakake iCloud

Kita mulang sampeyan carane nggunakake iCloud saka piranti apa wae kanthi cara sing gampang. Apa sampeyan ngerti kaluwihan sing diduweni iCloud? Temokake ing kene.

Verifikasi akun instagram

Cara njaluk verifikasi akun Instagramku

Apa sampeyan pengin verifikasi akun Instagram lan nambah lambang biru? Tindakake langkah-langkah sederhana iki kanggo ngerteni apa tegese lan cara verifikasi akun sampeyan.

pdf

Cara nggawe dokumen PDF

Yen sampeyan pengin nggawe dokumen PDF, sampeyan mung kudu ngetutake kabeh langkah sing ditampilake ing tutorial iki.

Cara ngowahi gambar dadi ikon

Ngonversi gambar dadi ikon kanggo nggawe salinan salinan Windows minangka proses sing gampang banget sing bakal dirinci ing tutorial iki.

PDF menyang Word

Cara ngowahi PDF dadi Word

Temokake kabeh cara kanggo ngowahi PDF dadi Word. Kabeh cara, saka kaca web, Google Docs utawa Adobe Acrobat nerangake langkah demi langkah.

pdf

Cara ngompres PDF

Temokake kabeh cara kanggo ngompres PDF ing komputer, saka kaca web menyang Adobe Acrobat Pro kanggo pratinjau ing Mac.

Logo Twitter

Cara mbusak Tweet

Nalika nulis tweet sing mengko disesali, sampeyan bakal bisa mbusak. Kita nuduhake sampeyan carane mbusak tweet

video dadi konversi GIF

Cara Ngonversi Video dadi GIF

Temokake cara sing paling gampang lan paling cepet kanggo ngowahi video dadi GIF animasi lan bisa dituduhake ing jaringan sosial

Logo Twitter

Cara mbusak akun Twitter kita

Kita bakal menehi tahu sampeyan cara mbusak akun Twitter kanthi cepet lan gampang, yen sampeyan pengin mandheg nggunakake jaringan sosial. Apa sampeyan ngerti carane ngilangi?

Logo Twitter

Cara nggunakake Twitter

Temokake cara nggunakake Twitter: Nggawe akun, nggunakake tagar lan nyebutake, entuk pengikut utawa ngirim pesen pribadi ing jaringan sosial.

Nomer telpon Facebook

Cara mblokir wong ing Facebook

Temokake cara kanggo mblokir wong ing Facebook tanpa ngerti utawa pangguna sing dudu kanca sampeyan. Apa bedane antara mbusak lan mblokir?

Klone hard drive

Cara nggawe format komputer

Temokake kabeh cara sing saiki kasedhiya kanggo format komputer Windows utawa hard disk drive kanthi gampang lan cepet

Server EMule

Dhaptar server Emule 2022 sing dianyari karo server sing dijamin lengkap. Temokake carane supaya eMule dianyari kanthi otomatis utawa manual.

Cara mbusak zip file rar

Yen sampeyan nggoleki aplikasi kanggo mbukak file ing format RAR ing PC, Mac, iPhone utawa Android, mula bakal nuduhake sampeyan sing paling apik.

Klone hard drive

Cara nggawe salinan cadangan

Yen sampeyan pengin ngerti cara nggawe salinan cadangan smartphone, komputer utawa tablet, ing artikel iki, kita menehi kabeh cara sing kasedhiya.

Spanduk Wallapop

Cara nggawe iklan ing Wallapop

Kita pitutur marang kowe carane nggawe iklan ing Wallapop sing bakal sukses ing adol. Apa sampeyan ngerti carane adol ing Wallapop? Tindakake tips iki