pdf

Cara pindhah saka PDF menyang JPG

Pindhah saka PDF menyang JPG minangka proses sing gampang banget lan angel banget mbutuhake subyek. Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nindakake.

Cara nggawe kode QR

Cara nggawe kode QR

Yen kode QR narik kawigaten sampeyan, nanging sampeyan ora prelu nindakake, ing artikel iki kita nuduhake sampeyan carane nggawe kode QR.

Gawe akun email

Cara nggawe akun email

Cara nggawe akun email kanthi langkah demi langkah. Temokake cara nggawe akun karo panyedhiya email utama.

Ngganti MacBook Air

Cara njupuk gambar ing Mac

Yen sampeyan isih durung ngerti kabeh cara sing bisa ditawakake macOS nalika njupuk gambar, liwat artikel iki sampeyan bakal bakal ragu.

Apa sing diarani Chromecast?

Ing kiriman iki, sampeyan bakal nemokake pandhuan definitif ing Chromecast lan kabeh sing bisa ditindakake kanthi alat Google sing apik iki.

Blokir nomer telpon

Cara mblokir nomer telpon

Kepiye cara sampeyan mblokir nomer telpon. Temokake cara kanggo mblokir nomer telpon ing Android utawa iPhone kanthi cara sing gampang.

Google Drive

Apa sing diarani Google Drive

Yen sampeyan isih durung ngerti apa sing diarani Google Drive, ing artikel iki kita bakal nuduhake apa sejatine, apa tujuane lan kabeh sing bisa ditindakake.

Cara verifikasi akun Instagram kita

Kabar sing salah wis dadi salah sawijining piala jaringan sosial sajrone rong taun kepungkur. Lan aku ujar sajrone rong taun kepungkur, Yen pungkasane sampeyan nyengkuyung verifikasi akun Instagram, ing artikel iki, kita nuduhake kabeh langkah sing kudu ditindakake supaya bisa ditindakake kanthi cepet.

Ekstensi Firefox lawas wis duwe tanggal kadaluwarsa

Peluncuran Firefox Quantum, pembaruan utama browser Mozilla Foundation paling anyar pungkasan taun, karo The Mozilla Foundation, sing duwe browser Firefox, nembe nerbitake pernyataan sing ngumumake tanggal kadaluwarsa ekstensi lawas.

Gambar Gmail

Gmail kanggo Android wis ngidini kita mbatalake ngirim email

Mesthine wis kedadeyan luwih saka siji saka sampeyan: sadurunge maca email kanggo mriksa manawa ditulis kanthi bener lan nuduhake kabeh Sanajan wektu tundha dawa, lan sawise kasedhiya ing Android, Gmail kanggo Android pungkasane ngidini kita mbatalake ngirim email sing wis dikirim

Cara nginstal lan ngatur tema ing Google Chrome

Nalika nerangake khusus browser kita, Google Chrome biasane dadi browser siji sing ngidini kita nglakoni, paling ora nganggo warna liyane tinimbang Nginstal lan ngatur tema ing Google Chrome kanggo ngatur browser minangka proses sing gampang banget sing dibahas ing ngisor iki.

Tampilan Whatsapp ing iPhone

Cara mulihake akun WhatsApp sing ditanggepi

Platform olahpesen WhatsApp dadi alat komunikasi utama kanggo jutaan pangguna. Sanajan kekurangan sing ana. Yen wis ndeleng kepiye akun WhatsApp diblokir, amarga alesan apa wae, ing artikel iki, nuduhake sampeyan carane bisa mbalekake kanthi gampang

Video iki nuduhake iPhone anyar 2018 sing lagi digunakake

Kanggo minggu pisanan September, bisa uga paling suwe minggu kapindho, perusahaan sing berbasis ing Cupertino bakal nampilake kisaran anyar iPhone, kaya kaya model iPhone 2018 anyar yen desas-desus sing ana gandhengane karo piranti iki

Firefox 51

Firefox bakal nggawe bisu swara video sing diputer kanthi otomatis

Mesthine luwih saka siji kesempatan, sampeyan wis ajrih banget nalika ndeleng swara misterius wiwit metu saka speaker, tanpa Nganyari sabanjure browser Firefox Foundation Mozilla ora bakal muter video situs web sing dikunjungi kanthi otomatis sing wis diaktifake swara.

Cara ngganti baris miturut kolom ing Microsoft Excel

Nalika nggawe jinis grafik (adhedhasar data variabel), statistik probabilitas, audit, telusuran antarane macem-macem sheet, telusuran Yen sampeyan mesthi kepengin weruh apa sampeyan bisa ngganti baris kanggo kolom ing spreadsheet, wangsulane ya lan kita nuduhake sampeyan carane tindakake.

Chrome

Cara ngganti lokasi folder undhuhan ing Google Chrome

Google Chrome wis dadi browser pungkasan sing digunakake ing saindenging jagad, ing platform Android (wis diinstal kanthi cara) Ngowahi lokasi folder undhuhan ing salinan Google Chrome minangka proses sing gampang banget sing diwartakake babagan iki artikel

Cara nggawe ikon taskbar luwih gedhe ing Windows 10

Amarga versi Windows wis berkembang, bilah tugas njupuk peran sing luwih gedhe. Kanthi Windows 10, kita ora mung duwe Yen lambang ing taskbar cilik banget kanggo sampeyan, ing ngisor iki nuduhake sampeyan carane bisa nggawe luwih cepet.

Windows 10

Cara cepet ngalih ing antarane akun pangguna Windows 10

Nalika komputer digunakake dening sawetara wong, ing papan kerja utawa ing omah, disaranake saben wong sing nggunakake, Saben Windows versi anyar, menehi cara anyar kanggo ngalih ing antarane akun panganggo sing beda-beda sing digawe ing tim.

Smartphone dikunci

Kepiye ngerti manawa ponselku gratis

Apa ponselku gratis? Kita mulang supaya ngerti kanthi cepet manawa smartphone ora ana gandhengane, utawa wis kaiket karo operator, iki minangka faktor sing bisa ditemtokake nalika bisa digunakake karo operator liyane utawa yen arep adol.

Tampilan Whatsapp ing iPhone

Cara mindhah WhatsApp menyang kertu SD

Apa sampeyan kudu mindhah WhatsApp menyang SD ponsel? Kita mulang sampeyan carane nyegah WhatsApp supaya ora njupuk papan ing memori seluler lan nggunakake kertu eksternal.