Spotify duwe 75 yuta pelanggan

Layanan musik streaming Spotify, ngumumake manawa wis duwe 75 yuta pelanggan, dene jumlah pangguna versi gratis tekan 99 yuta.

Telegram

Rusia nambah blokade Telegram

Blokade Telegram ing Rusia ditambah karo langkah-langkah anyar. Sinau luwih lengkap babagan langkah-langkah anyar sing ditindakake ing negara kasebut kanggo nyegah pangguna ngakses aplikasi kasebut.

Twitter sukses ing taun 2009

Cara ngganti sandhi Twitter sampeyan

Ngganti sandhi ing Twitter minangka proses sing gampang banget lan mung butuh sawetara menit. Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane ngganti sandhi Twitter

Analisis Langsung Drone VR

Temokake VR Drone Autoflight, pesawat drone level entry kanthi kamera HD sudhut amba, kacamata FPV lan baterai penerbangan 15 menit mung € 199. Uga nduwe tombol pendaratan lan lepas landas otomatis, kontrol absolut, 2 kacepetan penerbangan lan mode akrobatik. Ing kene sampeyan duwe ulasan lengkap karo analisis.

Huawei bisa nggawe sistem operasi dhewe

Perusahaan Asia Huawei nggarap sistem operasi dhewe minangka alternatif kanggo Android, yen pungkasane pamrentah Amerika uga menehi sanksi kanggo ngliwati blokade Amerika ing Iran.

stasiun tenaga nuklir

Iki kaya pabrik tenaga nuklir ngambang buatan pertama

Rusia dadi negara pertama sing nggawe pembangkit listrik tenaga nuklir ngambang, tonggak sejarah anyar manungsa sing bakal ngidini negara kasebut nyedhiyakake listrik lan panas menyang kutha-kutha industri ing sisih lor negara sing jembar kasebut.

Nokia

Nokia X bakal ditampilake tanggal 16 Mei

Nokia bakal resmi ngenalake Nokia X tanggal 16 Mei. Sinau luwih lengkap babagan telpon pertama merek sing nggunakake kedudukan, sing bakal ditindakake sajrone sawetara minggu.

Spotify

Spotify ngundhakake rega tarif ing Norwegia

Spotify ngumumake kenaikan rega tarif ing Norwegia. Sinau luwih lengkap babagan kenaikan rega perusahaan ing negara Skandinavia. Ana prekara sing uga ora bisa ditindakake ing negara liya.

Gambar ikon Instagram

Cara ndownload kabeh konten Instagram sampeyan

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane bisa entuk salinan kabeh konten sing wis diterbitake ing jaringan sosial Instagram, jaringan sosial sing ana ing sangisore payung Facebook.

Coinbase

Coinbase mblokir akun WikiLeaks

WikiLeaks ora bisa nggunakake akun Coinbase maneh. Sinau luwih lengkap babagan penyumbatan iki sing nyengsarakke pendanaan WikiLeaks lan sampeyan kudu golek cara pendanaan anyar.

Robot Daisy Apple

Daisy: Robot anyar Apple sing ngrusak iPhone

Daisy: Robot Apple sing ngrusak 200 iPhone saben jam. Sinau luwih lengkap babagan robot Apple iki sing tugas kanggo misahake komponen penting ing telpon banjur daur ulang kanthi cara paling apik.

Download salinan kabeh data saka Google

Download salinan kabeh data saka Google

Yen sampeyan kepengin ngerti apa sing dingerteni Google babagan sampeyan, ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane bisa ndownload kabeh konten sing wis dituduhake lan sing bakal terus ditindakake nalika nggunakake layanane.

Download salinan kabeh data Facebook

Sawise skandal Cambridge Analytica, kita luwih becik mikir apa sejatine sing dingerteni Facebook babagan kita. Yen sampeyan isih durung ngerti, mula aku bakal nulungi sampeyan mbusak tutup mata supaya sampeyan bisa ndownload salinan kabeh data Facebook lan wiwit goyang.

Xiaomi

Xiaomi bakal mikir tuku GoPro

Xiaomi bakal mikir tuku GoPro. Sinau luwih lengkap babagan rencana perusahaan Tiongkok sing pengin tuku kamera olahraga kondhang.

Pangatur tembung sandhi

Pangatur tembung sandhi paling apik

Nggolek manajer sandi sing paling apik? Ketik banjur temokake 5 sing paling apik kanggo njaga sandhi sampeyan kanthi aman lan diselarasake ing antarane piranti.

Peluncuran PlayStation 5 durung kedadeyan

Sanajan ana sawetara desas desus sing ujar manawa Sony bisa ngluncurake generasi kaping lima saka PlayStation taun ngarep utawa ing pungkasan taun iki, kabeh kayane nuduhake manawa kita isih kudu ngenteni paling ora suwene suwene taun.

Cara mbusak riwayat Google

Cara mbusak riwayat Google

Yen sampeyan prihatin babagan privasi Google lan pengin mbusak kabeh sejarah sing disimpen Google babagan sampeyan, ing ngisor iki nuduhake kabeh langkah-langkah sing kudu ditindakake supaya bisa ngilangi riwayat Google. Ngilangi tilak sampeyan ing Internet, lokasi, aplikasi lan liya-liyane!

Olympus Pen E-PL9

Olympus PEN E-PL9 resmi teka ing Amerika Serikat

Pungkasan, sawise wektu tundha sawetara minggu, Olympus PEN E-PL9 resmi tekan ing Amerika Serikat. Pangguna ing negara kasebut wis bisa nindakake karo kamera iki sing misuwur kanthi desain retro lan duwe fungsi kayata rekaman 4K.

Download file torrent

Klien torrent paling apik

Yen sampeyan nggoleki klien torrent kanggo ndownload jinis file kasebut, mula bakal nuduhake sampeyan klien torrent sing paling apik sing kasedhiya ing pasar lan uga multiplatform.

Analisis Energy Music Box 9

Energy Music Box 9 minangka pamicara sing nyenengake yen mung € 90 nawakake tenaga 40 W lan konektivitas sing apik liwat Bluetooth, USB, microSD, FM Radio utawa Audio-in. Kasedhiya kanthi rong warna (ireng lan putih) lan kanthi desain minimalis, iku pilihan banget kanggo dhuwit. Swara kualitas

Spotify

Spotify wiwit dites nganggo asisten swara dhewe

Spotify lagi nyoba asisten swara dhewe. Sinau luwih lengkap babagan rencana platform streaming sing wis nyedhiyakake asisten pertama sing bakal nggawe panggunaan aplikasi dadi luwih gampang.

Kirim file gedhe

Cara ngirim file gedhe

Yen awake dhewe butuh ngirim file sing akeh, ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan akeh pilihan sing bisa ditindakake kanthi cepet lan gampang.

Data seluler dikonsumsi

Kepiye carane ngerti data seluler sing digunakake saben aplikasi

Kuwatir babagan pengeluaran data sing digawe dening aplikasi seluler sampeyan? Apa sampeyan pengin ngerti sepira aplikasi data kayata Spotify, Netflix, YouTube, Facebook utawa liya-liyane? Ketik lan temokake cara ngerti panggunaan data saben aplikasi ing smartphone sampeyan.

Gambar Gmail

Cara nggawe serep Gmail

Apa sampeyan duwe setengah urip ing akun Gmail? Ya, sadurunge ana kesalahan lan pesen - lan lampiran - ilang, gawe salinan serep. Kita nerangake carane nggawe

Download video lan GIF saka Twitter

Cara ndownload GIF lan video saka Twitter

Ngundhuh video utawa GIF sing biasane sampeyan weruh ing akun sing sampeyan tindakake ing Twitter minangka proses sing gampang banget lan ing artikel iki, kita nuduhake pandhuan cilik babagan cara ndownload video lan GIF saka Twitter.

Firefox 51

Cara nginstal ekstensi Chrome ing Firefox

Wiwit diluncurake Firefox Quantum, ekstensi Chrome lan Opera meh kabeh kompatibel karo Firefox, sampeyan mung kudu nindakake proses konversi cilik sing rinci ing artikel iki.

Pemenang Oscar Awards 2018

Ing ngisor iki kita nuduhake sampeyan sing wis dadi pemenang Oscar 2018, sawetara penghargaan sing wis disebarake lan ora ana pemenang utama

Sing paling apik ing MWC 2018

Yen sampeyan wis rada nyambung saka MWC, ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan smartphone sing paling apik sing wis ditampilake sajrone edisi 2018.

Cara tuku Samsung Galaxy S9 lan S9 + sing paling murah

Yen sampeyan pengin dadi salah sawijining pangguna pisanan sing seneng Galaxy S9, nanging sampeyan uga pengin ngirit dhuwit, yen rumit yen tekan pasar, sampeyan bisa nggunakake rencana nganyari maneh sing ditawakake perusahaan kasebut.

Samsung Galaxy S8 + vs Samsung Galaxy S9 +

Yen sampeyan pengin ngerti apa regane lan ganti saka Galaxy S8 + menyang Galaxy S9 +, ing ngisor iki kita nuduhake tabel perbandingan sing bisa mriksa manawa pangowahan kasebut pantes utawa ora.

Samsung Galaxy S8 vs Samsung Galaxy S9

Yen sampeyan isih durung yakin manawa Samsung Galaxy S9 anyar, ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan perbandingan antara unggulan Samsung anyar lan Galaxy S8

Galaxy S9 saiki resmi: rega lan fitur

Sawise pirang-pirang wulan, desas-desus lan liya-liyane, wong-wong Korea Samsung pungkasane wis resmi nampilake unggulan perusahaan anyar sing nuduhake kabeh spesifikasi, fitur lan rega.

smartphone

Mobileku wis dicolong. Apa sing kudu tak lakoni?

Yen sayang, ponsel sampeyan wis ilang utawa dicolong lan sampeyan ora ngerti apa sing bakal ditindakake supaya bisa pulih, kita bakal nuduhake sampeyan carane bisa terus nyoba ngrampungake utawa mblokir kabeh.

Browser Google Chrome

Cara nggawe bisu kaca web ing Chrome

Video sing muter dhewe ngganggu sampeyan ing browser? Kanthi Google Chrome sampeyan bisa nggawe bisu situs web lan nuduhake sampeyan carane nggawe

Puter T-Rex ing Chrome

Game Dinosaur Google

Game dinosaurus Google Chrome wis dadi alternatif sing apik banget kanggo momen sing wis ana utawa nalika pancen ora ana sambungan internet, ing piranti seluler uga ing komputer.