Cara gawe jadwal mati otomatis ing Windows lan Mac

Yen ora pengin PC utawa Mac nggunakake luwih akeh jam kanggo operasi, sing paling apik yaiku program mateni otomatis, ing Windows utawa ing Mac. Apa sampeyan ngerti kepiye? Kita mulang sawetara cara kanggo mateni komputer kanthi otomatis miturut wektu sing sampeyan karepake.

Iki minangka musik sing disaranake Obama ing 2017

Kita saiki nampilake dhaptar Spotify sing disaranake Barak Obama kanggo 2017, Kasunyatane dudu pisanan Barak Obama njupuk jinis kebebasan kasebut saengga ora dingerteni wong-wong sing menehi akibat ing saindenging jagad.

Sony totoan ing soundbars mewah ing CES

Sony pengin ngejutake sampeyan kanthi swara sing kayane dipancarkan saka langit-langit, teknologi saka kabeh papat sisih, ayo ndeleng apa isine kabar kasebut.

Best of CES 2018

Siji wis ngrampungake pameran teknologi konsumen paling gedhe sing dianakake setaun ing Las ing Las Vegas, saiki wayahe ngringkes

JBL nampilake speaker portebel sing anyar

Formulir JBL, sing dadi bagean saka grup HARMAN International, sing saiki dadi tangane Samsung, mung ngenalake telung speaker portebel anyar sing teka kanggo ngganti sing sadurunge: JBL Clip 3, JBL GO 2 lan JBL Xtreme 2

Instal Android ing PC

Android kanggo PC

Temokake pilihan sing paling apik kanggo nginstal Android ing PC. Kita nuduhake sampeyan pilihan lan emulator sing paling apik kanggo ngrasakake Android ing komputer

FaceID dikalahake topeng

ID Wajah dikalahake topeng

Perusahaan Vienamite Bkav wis bisa ngatasi keamanan Face ID ing iPhone X amarga nggunakake topeng sing dicithak nganggo teknologi 3D

Ethereum Apa lan carane tuku Ethers?

Kabeh babagan Ethereum lan Ethers, platform lan kompetisi cryptocurrency Bitcoin anyar. Temokake ing ngendi lan carane tuku Ethers kanthi yakin lan jaminan.

Penyunting foto online

Yen pengin diowahi foto, kita bisa nemokake akeh layanan ing Internet. Kita nuduhake sampeyan editor foto online sing paling apik.

editor video online gratis

Cut video online

Sadurunge nuduhake video, sampeyan bisa uga kudu ngethok supaya luwih cilik. Kita nuduhake layanan paling apik kanggo motong video kanthi online

Iki tanggal tawaran Steam sing bocor

Tanggal penjualan Steam sabanjure kanggo sisa taun 2017 wis bocor, apa sampeyan pengin ngerti? Kita nggawa sampeyan kaya biasane ing Gadget Aktualidad.

Antivirus gratis sing paling apik

Yen sampeyan nggoleki antivirus gratis, ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan sing saiki dadi antivirus gratis paling apik ing pasar.

Gambar Gmail

Pulih sandhi Gmail

Kita nerangake cara mulihake sandhi Gmail yen sampeyan ora ngelingi utawa ora duwe akses menyang mail Google. Kita uga mulang sampeyan ngganti

Gambar saka kaca utama FlashScore

Alternatif kanggo Bookmarkku

Bookmarkku bisa uga minangka layanan asil langsung paling apik, nanging dina iki kita arep menehi sawetara alternatif sing menarik.

Distribusi Linux entheng

Distribusi Linux entheng

Temokake 10 distribusi Linux ringan paling apik kanggo komputer kanthi sawetara taun lan ora duwe akeh sumber daya