Cara mbukak kunci file PDF

Mbukak kunci file ing format PDF minangka proses sing gampang banget lan mung butuh sawetara menit kanggo tindakake salah sawijining langkah sing disaranake.

Ganti foto dadi gambar

Cara ngowahi foto dadi gambar

Ngonversi foto menyang gambar minangka proses sing gampang banget amarga akeh aplikasi sing kasedhiya kanggo saben sistem operasi.

Workflow

Apple ngumumake tuku Workflow

Loro-lorone sing duwe tanggung jawab pangembangan aplikasi Workflow lan Apple dhewe wis ngonfirmasi akuisisi saka Apple.

Moments Twitter

15% akun Twitter minangka bot

Miturut panelitian paling anyar dening universitas Amerika, paling ora 15% akun ing jaringan sosial Twitter minangka bot otomatis.