Pira data sing dikonsumsi Spotify?

Kita nerangake sepira jumlah data sing dikonsumsi Spotify saka tarif sampeyan supaya sampeyan ngerti cara ngatur nalika ngrungokake musik favorit.

Apa sing diarani Chromecast?

Ing kiriman iki, sampeyan bakal nemokake pandhuan definitif ing Chromecast lan kabeh sing bisa ditindakake kanthi alat Google sing apik iki.

Gambar Gmail

Gmail kanggo Android wis ngidini kita mbatalake ngirim email

Mesthine wis kedadeyan luwih saka siji saka sampeyan: sadurunge maca email kanggo mriksa manawa ditulis kanthi bener lan nuduhake kabeh Sanajan wektu tundha dawa, lan sawise kasedhiya ing Android, Gmail kanggo Android pungkasane ngidini kita mbatalake ngirim email sing wis dikirim

Firefox 51

Firefox bakal nggawe bisu swara video sing diputer kanthi otomatis

Mesthine luwih saka siji kesempatan, sampeyan wis ajrih banget nalika ndeleng swara misterius wiwit metu saka speaker, tanpa Nganyari sabanjure browser Firefox Foundation Mozilla ora bakal muter video situs web sing dikunjungi kanthi otomatis sing wis diaktifake swara.

Malah eksekutif Uber dipekerjakake kaya dene dadi freelancer

Kepala taksi mabur Uber ninggalake jabatane

Bos taksi mabur Uber mundur. Sinau luwih lengkap babagan pengunduran diri sing nomer siji belas sing asale saka perusahaan, ing kasus iki sing dadi pangareping proyek sing paling ambisius.

tarif netflix desember 2017 natal

85% belanja Netflix menyang konten asli

Netflix nglampahi 85% dhuwit kanggo konten kasebut. Sinau luwih lengkap babagan investasi sing digawe perusahaan kasebut kanggo nggawe seri lan film asli dhewe

Google Drive

Google Drive debut desain anyar

Google Drive nampilake desain anyar sing diilhami dening Material Design. Sinau luwih lengkap babagan desain anyar sing wis digawe platform panyimpenan cloud.

Spotify duwe 75 yuta pelanggan

Layanan musik streaming Spotify, ngumumake manawa wis duwe 75 yuta pelanggan, dene jumlah pangguna versi gratis tekan 99 yuta.

Telegram

Rusia nambah blokade Telegram

Blokade Telegram ing Rusia ditambah karo langkah-langkah anyar. Sinau luwih lengkap babagan langkah-langkah anyar sing ditindakake ing negara kasebut kanggo nyegah pangguna ngakses aplikasi kasebut.

Nokia

Nokia X bakal ditampilake tanggal 16 Mei

Nokia bakal resmi ngenalake Nokia X tanggal 16 Mei. Sinau luwih lengkap babagan telpon pertama merek sing nggunakake kedudukan, sing bakal ditindakake sajrone sawetara minggu.

Spotify

Spotify ngundhakake rega tarif ing Norwegia

Spotify ngumumake kenaikan rega tarif ing Norwegia. Sinau luwih lengkap babagan kenaikan rega perusahaan ing negara Skandinavia. Ana prekara sing uga ora bisa ditindakake ing negara liya.

Coinbase

Coinbase mblokir akun WikiLeaks

WikiLeaks ora bisa nggunakake akun Coinbase maneh. Sinau luwih lengkap babagan penyumbatan iki sing nyengsarakke pendanaan WikiLeaks lan sampeyan kudu golek cara pendanaan anyar.

Robot Daisy Apple

Daisy: Robot anyar Apple sing ngrusak iPhone

Daisy: Robot Apple sing ngrusak 200 iPhone saben jam. Sinau luwih lengkap babagan robot Apple iki sing tugas kanggo misahake komponen penting ing telpon banjur daur ulang kanthi cara paling apik.