Booth WiFi gratis teka ing London

Booth Wi-Fi gratis wis dioperasikake ing London, sing nyedhiyakake luwih saka Wi-Fi gratis: telpon, peta, informasi, ngisi daya batere lan liya-liyane

IPhone ngrayakake 10 taun

IPhone ganti sepuluh. Tanggal 29 Juni 2007, produk paling sukses ing sejarah diluncurake. Kepiye cara evolusi? Dadi, saiki uga iPhone saiki.

WhatsApp status

Cara kerja "status" WhatsApp anyar

Dina iki, kita menehi kabar babagan status WhatsApp sing ditawakake lan uga menehi katrangan babagan cara nggunakake fungsi anyar aplikasi olahpesen cepet.