Game Fortnite mbusak rudal sing dipandu

Wong-wong ing Epic kepeksa ngilangi salah sawijining kabaruan sing diluncurake sawetara minggu kepungkur, sawise ndeleng kepiye pangguna rumangsa ora aman nglawan jinis senjata nalika digunakake mungsuh.

Peluncuran PlayStation 5 durung kedadeyan

Sanajan ana sawetara desas desus sing ujar manawa Sony bisa ngluncurake generasi kaping lima saka PlayStation taun ngarep utawa ing pungkasan taun iki, kabeh kayane nuduhake manawa kita isih kudu ngenteni paling ora suwene suwene taun.

Konsol apa sing bakal dituku kanggo bocah

Tuku konsol kanggo bocah iku dudu tugas sing gampang yen ora pengin ngrusak pangembangane ing jangka jangka panjang tinimbang ngrewangi dheweke berkembang. Kita mulang babagan aspek sing kudu sampeyan pikirake nalika menehi konsol game kanggo bocah cilik.

Microsoft Kinect

Microsoft nilar Kinect kabeh

7 taun sawise diluncurake, Microsoft negesake manawa bakal mandheg nggawe Kinect, amarga sukses cilik ing pasar wiwit diluncurake.

Nintendo "tetep" nggawe kanca ing YouTube

Sepisan maneh, Nintendo wis mbuktekake maneh manawa perusahaan kasebut isih nduwe jangkar ing jaman mbiyen, maneh nglarang siaran ing YouTube babagan game live kasebut