Analisis Microdrone Smartview VR

Microdrone Smartview VR mung ambane 3 sentimeter nanging duwe penerbangan pertama (FPV), tombol landing lan pirouet. Kanthi kacamata rega € 89

Ulasan speaker Libratone One Click

Kita nganalisa Libratone One Click, speaker Bluetooth kanthi kualitas swara sing apik lan kepenak digawa. Desain apik lan regane € 179. Temokake!

Tinjauan Nanodrone Vcam HD

Analisis lan video Nanodrone Vcam HD, drone njero ruangan kanthi kamera bermutu tinggi sing lincah lan gampang dioperasikake. Saka mung € 89 !!

Mars Gaming MGL1

Analisis kacamata Mars Gaming MGL1

Kita nganalisa kanthi rinci kacamata sing bakal nglindhungi sesanti sampeyan saka kerusakan sing ora bisa dibalekake maneh nalika ngadhepi sesi game dawa utawa nggunakake layar.

Apple

Review iPhone 6s Plus anyar

Kita nganalisa iPhone 6s Plus anyar, pangowahan ing level perangkat keras lan piranti lunak, ndeleng 3D Touch sing lagi tumindak