Apa sing diarani smartwatch

Yen sampeyan isih durung yakin apa lan apa sing diarani smartwatch, ing artikel iki kita bakal nerangake kabeh sing ana gandhengane karo piranti kasebut.

Fortnite Battle Royale

Entuk tarian gratis ing Fortnite kanthi nglindhungi akun sampeyan

Ing sawetara wulan pungkasan, game lintang ing kabeh platform yaiku Fortnite, game sing dadi dhasar kesuksesane yen kasedhiya kanggo diunduh. Wong-wong saka Epic Games menehi tarian anyar kanggo karakter kita ing Fortnite yen kita nerusake nindakake rong langkah kasebut otentikasi kanggo nglindhungi akun kita

Gambar Gmail

Gmail kanggo Android wis ngidini kita mbatalake ngirim email

Mesthine wis kedadeyan luwih saka siji saka sampeyan: sadurunge maca email kanggo mriksa manawa ditulis kanthi bener lan nuduhake kabeh Sanajan wektu tundha dawa, lan sawise kasedhiya ing Android, Gmail kanggo Android pungkasane ngidini kita mbatalake ngirim email sing wis dikirim

Tampilan Whatsapp ing iPhone

Cara mulihake akun WhatsApp sing ditanggepi

Platform olahpesen WhatsApp dadi alat komunikasi utama kanggo jutaan pangguna. Sanajan kekurangan sing ana. Yen wis ndeleng kepiye akun WhatsApp diblokir, amarga alesan apa wae, ing artikel iki, nuduhake sampeyan carane bisa mbalekake kanthi gampang

Smartphone dikunci

Kepiye ngerti manawa ponselku gratis

Apa ponselku gratis? Kita mulang supaya ngerti kanthi cepet manawa smartphone ora ana gandhengane, utawa wis kaiket karo operator, iki minangka faktor sing bisa ditemtokake nalika bisa digunakake karo operator liyane utawa yen arep adol.

Bocor Google Pixel 2 XL

Google bisa ngluncurake Pixel anggaran

Miturut desas-desus paling anyar, raksasa pencarian kasebut bakal nggarap Pixel sing murah kanggo nglengkapi tawaran ing jajaran tengah, kanthi terminal sing dikelola dening Qualcomm's Snapdragon 700.

Xiaomi Mi 8 putih

Xiaomi Mi 8: fitur, versi lan kabeh rincian

Xiaomi Mi 8 minangka high-end perusahaan anyar Cina. Ing kulawarga iki, kita temokake uga versi asli Xiaomi Mi 8 SE lan Xiaomi Mi 8 Explorer Edition. Kita menehi kabeh rincian.

Tampilan Whatsapp ing iPhone

Cara mindhah WhatsApp menyang kertu SD

Apa sampeyan kudu mindhah WhatsApp menyang SD ponsel? Kita mulang sampeyan carane nyegah WhatsApp supaya ora njupuk papan ing memori seluler lan nggunakake kertu eksternal.

WhatsApp entuk rekor pangguna anyar saben dina

Cara mblokir kontak ing WhatsApp

Kita nuduhake sampeyan cara mblokir kontak ing WhatsApp kanggo iOS utawa Android. Yen ana wong sing pegel lan sampeyan pengin nggawe bisu, tututi tutorial iki. Apa sampeyan pengin ngerti yen wis diblokir ing WhatsApp? Sampeyan uga bisa ngerteni babagan tips.

Huawei bisa nggawe sistem operasi dhewe

Perusahaan Asia Huawei nggarap sistem operasi dhewe minangka alternatif kanggo Android, yen pungkasane pamrentah Amerika uga menehi sanksi kanggo ngliwati blokade Amerika ing Iran.

Nokia

Nokia X bakal ditampilake tanggal 16 Mei

Nokia bakal resmi ngenalake Nokia X tanggal 16 Mei. Sinau luwih lengkap babagan telpon pertama merek sing nggunakake kedudukan, sing bakal ditindakake sajrone sawetara minggu.

Game Fortnite mbusak rudal sing dipandu

Wong-wong ing Epic kepeksa ngilangi salah sawijining kabaruan sing diluncurake sawetara minggu kepungkur, sawise ndeleng kepiye pangguna rumangsa ora aman nglawan jinis senjata nalika digunakake mungsuh.

Pangatur tembung sandhi

Pangatur tembung sandhi paling apik

Nggolek manajer sandi sing paling apik? Ketik banjur temokake 5 sing paling apik kanggo njaga sandhi sampeyan kanthi aman lan diselarasake ing antarane piranti.

Data seluler dikonsumsi

Kepiye carane ngerti data seluler sing digunakake saben aplikasi

Kuwatir babagan pengeluaran data sing digawe dening aplikasi seluler sampeyan? Apa sampeyan pengin ngerti sepira aplikasi data kayata Spotify, Netflix, YouTube, Facebook utawa liya-liyane? Ketik lan temokake cara ngerti panggunaan data saben aplikasi ing smartphone sampeyan.

Galaxy S9 saiki resmi: rega lan fitur

Sawise pirang-pirang wulan, desas-desus lan liya-liyane, wong-wong Korea Samsung pungkasane wis resmi nampilake unggulan perusahaan anyar sing nuduhake kabeh spesifikasi, fitur lan rega.

smartphone

Mobileku wis dicolong. Apa sing kudu tak lakoni?

Yen sayang, ponsel sampeyan wis ilang utawa dicolong lan sampeyan ora ngerti apa sing bakal ditindakake supaya bisa pulih, kita bakal nuduhake sampeyan carane bisa terus nyoba ngrampungake utawa mblokir kabeh.