Ponsel cerdas paling apik

Sajrone taun iki, akeh ponsel kelas menengah sing diluncurake. Ing artikel iki, disaranake model paling apik ing taun 2022

Instal Android ing PC

Android kanggo PC

Temokake pilihan sing paling apik kanggo nginstal Android ing PC. Kita nuduhake sampeyan pilihan lan emulator sing paling apik kanggo ngrasakake Android ing komputer

Batere dual iPhone X

Rahasia ing njero iPhone X dibukak

IPhone X minangka karya seni. Nanging ora mung ing sanjabane, nanging Apple wis makarya supaya kabeh komponen internal ngenggoni sithik sing bisa

Samsung Galaxy S8

CEO Samsung ngumumake mundur

CEO Samsung saiki wis ngumumake mangkat taun ngarep supaya para wong enom ngerti carane adaptasi karo kabutuhan saiki.

Fitur bocor Razer Telpon

Fitur Razer Phone wis disaring

Ing tanggal 1 November, tim saka Razer bakal diwenehi. Nanging kabeh ciri teknis saka Razer Phone sing wis dingerteni wis dingerteni

Tes ketahanan Nokia 8

Kanggo sawetara dina, kita wis bisa nyekel Nokia 8, kapal penggedhe perusahaan Finlandia, sing digawe dening ...

Sambungake seluler menyang TV

Sambungake seluler menyang TV

Ana macem-macem cara kanggo nyambungake seluler menyang TV. Kita nuduhake kabeh opsi sing kasedhiya supaya sampeyan bisa milih sing paling disenengi.

Bocor Google Pixel 2 XL

Bocor Google Pixel 2 XL

Gambar anyar Google Pixel 2 XL disaring sing mbukak warta penting babagan desain, hardware lan uga piranti lunak

Gambar saka iPhone 8

iPhone 8: rega lan tanggal rilis

Kita menehi kabeh informasi babagan rega lan tanggal peluncuran - lan reservasi - iPhone 8 lan iPhone 8 Plus anyar. Dheweke bakal dadi sing pertama teka

Galaxy Note 8 vs. Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 vs Cathetan 8

Comparison of the Galaxy S8 vs Note 8. Endi sing pantes dituku? Kita nganalisa kekuwatan kanggo mbantu sampeyan njupuk keputusan.

IPhone ngrayakake 10 taun

IPhone ganti sepuluh. Tanggal 29 Juni 2007, produk paling sukses ing sejarah diluncurake. Kepiye cara evolusi? Dadi, saiki uga iPhone saiki.

Bot paling apik kanggo Telegram

Temokake bot paling apik kanggo Telegram. Kita nerangake apa bot kasebut, apa tujuane lan cara ngonfigurasi supaya bisa entuk paling saka Telegram.