Xiaomi Redmi Pro saiki resmi

Ing acara sing dianakake Xiaomi dina iki, wis resmi nyedhiyakake Redmi Pro anyar, sing misuwur kanthi spesifikasi lan maneh regane

Resmi nampilake Moto E

Dina-dina sing misahake kita ora bisa ndeleng Moto E anyar lan sawise sawetara gosip lan tekane ...

Xiaomi

Xiaomi Max saiki resmi

Sawetara menit kepungkur, Xiaomi resmi nampilake Xiaomi Max anyar, sawijining phablet kanthi layar 6,4 inci sing migunani banget.

Xiaomi

Xiaomi Mi5 wis resmi

Xiaomi Mi5 wis resmi lan ing artikel iki, kita critakake kabeh informasi babagan kapal penggedhe Xiaomi sing anyar.

Apple

Review iPhone 6s Plus anyar

Kita nganalisa iPhone 6s Plus anyar, pangowahan ing level perangkat keras lan piranti lunak, ndeleng 3D Touch sing lagi tumindak

iPhone 6

Apple resmi nampilake iPhone 6

Kabeh informasi lan fitur saka iPhone 6, telpon Apple anyar nganggo iOS 8 sing kaget karo layar anyar lan prosesor Apple A8

Cara mateni Game Center

Aplikasi Game Center minangka salah sawijining sing paling ala, yen ora paling ala lan paling ora migunani sing digawa iDevices saka omah. Kita nuduhake sampeyan carane sampeyan bisa mateni.