tarif netflix desember 2017 natal

85% belanja Netflix menyang konten asli

Netflix nglampahi 85% dhuwit kanggo konten kasebut. Sinau luwih lengkap babagan investasi sing digawe perusahaan kasebut kanggo nggawe seri lan film asli dhewe

Spotify duwe 75 yuta pelanggan

Layanan musik streaming Spotify, ngumumake manawa wis duwe 75 yuta pelanggan, dene jumlah pangguna versi gratis tekan 99 yuta.

Spotify

Spotify ngundhakake rega tarif ing Norwegia

Spotify ngumumake kenaikan rega tarif ing Norwegia. Sinau luwih lengkap babagan kenaikan rega perusahaan ing negara Skandinavia. Ana prekara sing uga ora bisa ditindakake ing negara liya.

Spotify

Spotify wiwit dites nganggo asisten swara dhewe

Spotify lagi nyoba asisten swara dhewe. Sinau luwih lengkap babagan rencana platform streaming sing wis nyedhiyakake asisten pertama sing bakal nggawe panggunaan aplikasi dadi luwih gampang.

Spotify

Download musik saka Spotify

Apa sampeyan pengin ndownload musik saka Spotify? Kita nuduhake langkah-langkah kanggo ngetutake supaya bisa ngrungokake lagu kanthi offline ing ponsel iPhone utawa Android.

HBO saiki kasedhiya ing Spanyol

11 wulan sawise diumumake, HBO pungkasane mlebu ing Spanyol kanthi katalog sing akeh, sing asring kedadeyan tumpang tindih karo Seri Movistar