Fortnite bolongan ireng

Kepiye Fortnite? Kapan Fortnite bali?

Kanggo sawetara jam, yen nyoba main Fortnite, sampeyan bakal bisa ndeleng kepiye mung sing bisa sampeyan lakoni yaiku mikir babagan bolongan ireng. Fortnite ora bisa digunakake.

Tinjauan pembersih vakum Conga 3090

Kita wis nyoba alat pembersih vakum Conga 3090, pembersih vakum sing uga bisa nggosok omah kanggo awake dhewe lan duwe pandhu arah laser supaya ora tabrakan karo prabotan apa wae

Fortnite Battle Royale

Entuk tarian gratis ing Fortnite kanthi nglindhungi akun sampeyan

Ing sawetara wulan pungkasan, game lintang ing kabeh platform yaiku Fortnite, game sing dadi dhasar kesuksesane yen kasedhiya kanggo diunduh. Wong-wong saka Epic Games menehi tarian anyar kanggo karakter kita ing Fortnite yen kita nerusake nindakake rong langkah kasebut otentikasi kanggo nglindhungi akun kita

Insta360 Pro

Priksa Insta360 Pro

Analisis Insta360 Pro, kamera 360 derajat sing ngrekam ing 8K kanggo nambah pengalaman VR. Kita ngandhani ciri, pro lan kontra saka tim iki regane 4.000 euro. Wutah?

Game Fortnite mbusak rudal sing dipandu

Wong-wong ing Epic kepeksa ngilangi salah sawijining kabaruan sing diluncurake sawetara minggu kepungkur, sawise ndeleng kepiye pangguna rumangsa ora aman nglawan jinis senjata nalika digunakake mungsuh.

Peluncuran PlayStation 5 durung kedadeyan

Sanajan ana sawetara desas desus sing ujar manawa Sony bisa ngluncurake generasi kaping lima saka PlayStation taun ngarep utawa ing pungkasan taun iki, kabeh kayane nuduhake manawa kita isih kudu ngenteni paling ora suwene suwene taun.

Puter T-Rex ing Chrome

Game Dinosaur Google

Game dinosaurus Google Chrome wis dadi alternatif sing apik banget kanggo momen sing wis ana utawa nalika pancen ora ana sambungan internet, ing piranti seluler uga ing komputer.

Konsol apa sing bakal dituku kanggo bocah

Tuku konsol kanggo bocah iku dudu tugas sing gampang yen ora pengin ngrusak pangembangane ing jangka jangka panjang tinimbang ngrewangi dheweke berkembang. Kita mulang babagan aspek sing kudu sampeyan pikirake nalika menehi konsol game kanggo bocah cilik.

Syarat PC Final Fantasy XV Bocor

Final Fantasy XV minangka judhul sing diarep-arep banget kanggo PC, lan kita wis ngerti kepiye carane supaya PC sampeyan kudu dikonfigurasi yen sampeyan pengin entuk paling migunani.

Tinjauan Indoor Nest Cam IQ

Temokake Nest Cam IQ: kualitas gambar, lapangan tampilan lan sistem pangenalan wajah sing maju. Kabeh regane € 349 lan kanthi jaminan Google.

Microsoft Kinect

Microsoft nilar Kinect kabeh

7 taun sawise diluncurake, Microsoft negesake manawa bakal mandheg nggawe Kinect, amarga sukses cilik ing pasar wiwit diluncurake.

Wesi robot Effie

Effie, nyetrika bakal kliwat sapisan

Effie minangka robot pertama sing bisa nyetrika sandhangan tanpa sampeyan kudu ngerteni. Bisa nganggo kabeh jinis klambi lan duwe aplikasi seluler