Kenaikan rega Netflix tekan kabeh pelanggan

Netflix

Uphill pertama diwiwiti Juni pungkasan lan pelanggan anyar ndeleng rega langganan layanan streaming iki mundhak. Ing kasus iki, apa sing diduweni yaiku kenaikan rega kanggo pelanggan layanan sadurunge kenaikan rega Juni. Kanthi cara iki, kabeh rega tetep padha lan kabeh rencana pelanggan bakal mbayar.

Dadi wiwit saiki, kabeh pelanggan kanggo layanan iki ing Spanyol mbayar jumlah sing padha kanggo layanan kasebut. Rega ing negara kita vsaka sing paling dhasar yaiku 7,99 euro nganti 15,99 euro kanggo langganan rencana Premium, sing regane loro euro luwih larang tinimbang nalika diluncurake resmi ing negara kasebut.

tarif netflix desember 2017 natal
Artikel sing gegandhengan:
Netflix ngunggahake rega kanggo pelanggan lawas wiwit wulan September

Mangkene rega Netflix kanggo kabeh pangguna layanan kasebut

Saiki kanthi kenaikan rega iki kanggo kabeh pangguna, rega stabil ing kasus apa wae lan kita bisa ujar manawa iki Kenaikan rega nomer loro ing Netflix awit dheweke tekan negara kita. Pungkasane, sing dadi minat kita yaiku ngerti rega pungkasan layanan kanggo kabeh lan ing ngisor iki:

  • Kanggo rencana dhasar, rega 7,99 euro saben wulan
  • Rencana Standar yaiku 11,99 euro saben wulan (luwih larang siji euro)
  • Pangguna kanthi rencana Premium mbayar 15,99 euro (rong euro luwih saka sadurunge)

Saliyane, penting kanggo dicathet, kayata layanan liyane sing padha karo Netflix, kita duwe pilihan kanggo mbatalake akun kanthi gampang kanthi online kanthi mung sawetara klik lan mandheg nggunakake layanan kasebut kapan wae. Ora ana biaya pembatalan apa wae, saengga bisa ngaktifake utawa mbatalake akun kita kapan wae.

Tambah rega kasebut bakal ana gandhengane, kaya sing diterangake perusahaan dhewe menyang macem-macem media, nganti kenaikan investasi ing seri lan film kanggo taun iki. Secara logis, layanan kasebut uga saya apik lan terus-terusan bet ing seri terkenal ing donya kayata La casa de papel utawa kabel Las Chicas del. Singkatnya, paningkatan konten kanggo para penyayang platform video streaming kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->