Keputusan Apple sing mungkasi Teknologi Imajinasi

Sawise ilang 70% regane ing wulan April kepungkur, perusahaan Inggris Imagination Technologies wis nggantungake tandha "didol".

Minangka judhul postingan iki, akeh sing bakal mikir yen pungkasane amarga keputusan perusahaan liyane, Apple, nanging iki ora mung micu. Alesan nyata babagan keputusan angel iki asale luwih akeh: gumantung banget.

Imagination Technologies adol menyang penawar paling dhuwur

Aku ngerti manawa ilmu babagan ekonomi lan investasi diwatesi, nanging salah sawijining maksimal kanggo saben investor sing apik yaiku sampeyan kudu macem-macem modal. Lan iki sabenere Technologies Imagination sing durung dingerteni utawa ora bisa ditindakake, lan pungkasane bisa didol kurang saka saprotelon regane sawetara wulan kepungkur.

April kepungkur, CEO Apple Tim Cook ngandhani Imagination Technologies sing, sajrone wektu maksimal rong taun, bakal mandheg nggunakake teknologi ing chip sing kalebu iPad, iPhone lan Apple Watch. Perusahaan apel pengin luwih mandhiri babagan panyedhiya, lan kedadeyan karo manufaktur lan nggunakake chip dhewe.

Keputusan Apple bisa uga ora mung alangan kanggo bisnis Imagination Technologies, yen ora luwih saka separo penghasilan saka Apple wiwit kalorone perusahaan wiwit kolaborasi ing taun 2001, kanthi diluncurake iPod asli.

Mula, sawise keputusan sepihak Apple dingerteni, Imajinasi Teknologi ilang 70% regane ing pasar saham, lan saiki dewan direksi wis njupuk keputusan sing angel kanggo adol perusahaan, sajian sing nyenengake sing perusahaan kayata MediaTek, Qualcomm utawa Intel, lan liya-liyane, wis kepincut.

Ana paradoks sing tepat kamardikan sing luwih gedhe sing dikepengini Apple wis nabrak ketergantungan gedhe ing Imagination Technologies, sing pungkasane nyebabake dheweke meh rusak.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)