Apple resmi nampilake iPhone 6

iPhone 6

Wis diwiwiti intine apple sawetara menit kepungkur lan kita ngarep-arep ngerti kabeh rahasia babagan iPhone 6 lan versi pungkasan iOS 8. Kanggo nambah napsu lan kaya biasane, Tim Cook wis mbukak acara kasebut lan ngagetne kita karo tokoh sing ngancani perusahaane , kabeh iki sawise video mlebu sing, maneh, ngupayakake nggabungake produk Apple kanthi sensasi.

Tim Cook kelingan yen udakara 30 taun kepungkur, Steve Jobs ngenalake komputer Macintosh pisanan ing saindenging jagad, produk sing ngowahi cara ndeleng komputasi ing level omah, mula 30 taun mengko duwe produk anyar sing bakal diwulangake.

Pungkasan taun iki, loro model iPhone ditampilake, ana kedadeyan kaping pisanan ing sejarah Apple lan ing taun iki dheweke mbaleni nganggo model anyar sing persis padha karo bocor sajrone pirang-pirang wulan iki. Iki minangka iPhone 6 miturut Tim Cook, piranti sing paling canggih ing kabeh sejarah ing Apple.

iPhone 6

Apa sing anyar babagan iPhone 6 iki? Protagonis pertama yaiku layar sampeyan, a generasi anyar Tampilan Retina sing dipasang ing model kanthi diagonal 4,7 inci lan liyane kanthi layar 5,5 inci. Saliyane layar sing tambah, Retina Display HD iki nawakake gamut warna sing cedhak karo sRGB, sistem lampu latar sing tipis banget lan kaca sing dikuatake.

Model anyar iPhone 6 tipis banget, khusus 6,9 milimeter kanggo model 4,6 inci lan 7,1-milimeter ing iPhone Plus, jeneng sing digunakake dening Apple kanggo model iPhone 6 kanthi layar 5,5 inci.

Ing iPhone 6 Plus, bisa uga digunakake ing mode lanskap lan antarmuka iOS bakal adaptasi karo orientasi anyar iki. Uga bakal ana cara nggunakake terminal nganggo tangan sijiSampeyan mung kudu klik kaping pindho ing Touch ID lan kabeh bakal ditemokake ing sisih ngisor layar supaya bisa diakses lan nalika rampung, klik maneh lan kabeh bakal bisa digunakake ing layar wutuh maneh.

iPhone 6

Minangka kanggo hardware iPhone 6 iki, kaloro terminal kasebut ngeculake generasi anyar SoC Apple sing saiki diarani Apple A8. Chipset iki njaga arsitektur 64-bit nanging wis diproduksi sawise proses 20-nanometer, nawakake total 2.000 milyar transistor. Asile yaiku hardware a 25% luwih kuat tinimbang iPhone 5s, 50% luwih hemat energi lan, minangka kasunyatane, 50 kali luwih cepet tinimbang iPhone pisanan sing diluncurake ing taun 2007.

Singkatnya, iPhone 6 iki njanjeni kekuwatan nanging sing paling penting, efisiensi energi sing luwih dhuwur saengga otonomi dheweke ora dihukum kaya sadurunge. IPhone 6 bakal nawakake otonomi 14 jam ing pacelathon kanthi 3G, 10 dina siyaga lan 11 jam muter video. Ing iPhone 6 Plus, ukuran sing luwih gedhe ngidini otonomi sing luwih gedhe, udakara ngobrol sajrone 14 jam, siyaga 16 dina lan 14 jam muter video.


kamera iPhone 6

Minangka bagean fotografi, kamera mburi isih ana 8 megapiksel Lan nawakake lampu kilat True Tone LED, kanthi rong warna kanggo entuk warna alami sing luwih nalika digunakake ing kahanan sing sithik.

Ukuran piksel sensor nambah ukurane lan lensa tetep ana ing aperture f / 2.2, cekak, kualitas sensor wis apik kanggo njupuk gambar sing luwih apik. Saliyane ing ndhuwur, teknologi Fokus Piksel wis dilebokake sing ngidini ndeteksi yen obyek wis mlebu utawa metu saka fase.

Uga perdana sistem stabil gambar optik lan teknologi nyuda swara kanggo foto kasebut yen kurang cahya. Pungkasan, mode panorama saiki bisa motret nganti 43 megapiksel.

Minangka video, iPhone 6 bisa ngrekam Video 1080p 60fps utawa yen kita pengin mode gerakan alon, saiki kita entuk tingkat 240fps kanggo entuk asil sing luar biasa.

Kasedhiyan lan rega iPhone 6

IPhone 6 regane

IPhone 6 bakal kasedhiya ing versi 16GB, 64GB lan 128GB kanggo rega sing sampeyan tingali ing gambar, sanajan iki ana gandhengane karo rong taun suwene karo operator. Kita kudu ngenteni sawetara menit kanggo ngerti rega iPhone 6 ing versi gratis. Ing kasus iPhone 6 plus, rega mundhak 100 dolar ing saben kasus.

IPhone 6 bakal tekan gelombang pertama negara sabanjure 19 September, kasedhiya reservasi wiwit tanggal 12 September.

iOS 8 download

Pungkasan, iOS 8 bakal kasedhiya kanggo didownload wiwit tanggal 17 September.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)