Kita nganalisa FIFA 18, isih dadi Raja bal-balan digital

Saben taun, kita takon karo pitakonan sing padha ... Apa PES pungkasane bakal nggayuh FIFA? Lan kasunyatane yaiku sawise nyoba uji coba kanggo video game, kita bisa ujar manawa PES 2018 saiki luwih cedhak karo FIFA 18. Nanging, dina iki kita bakal nganalisa game video bal-balan sing laris sing bakal terus mrentah taun iki, FIFA 18.

Gameplay lan kualitas grafis katon ora apik banget, nanging, iki minangka sawetara rincian sing pengin ditrapake para penyayang bal-balan sing berkualitas. FIFA 18 bisa terus nggawa kita seneng-seneng jam lan jam.

Cicilan iki wis rada suwe saya suwe, nanging nalika ndeleng langkah-langkah kasebut lan ngerti manawa kita ora ngadhepi FIFA 17.0 sing gampang, kabeh pangguna game video jinis iki seneng banget, amarga iki luwih seneng, main bal-balan lan nantang kanca online kanggo ndeleng ora mung sapa sing bisa menang, nanging uga bisa ngetung gol sing paling apik. Kita pindhah menyang kana kanthi analisis FIFA 18, iki minangka kesan pertama.

Sawetara dandan gameplay cukup

FIFA 18 pengin ngalahake sing paling lara kanggo para pemain kesalahan kasebut. Dheweke kepengin ngatasi sawetara ciri sing nggawe gol dadi gampang. Langkah pertama yaiku babagan pertahanan, saiki kayane sistem pertahanan otomatis (R1) ora efektif kaya biasane. Kita akeh sing seneng karo pertahanan tim iki, amarga nalika AI nyerang saingan, kita fokus kanggo nutupi garis pass sing bisa ditindakake. Tanpa mangu-mangu, bakal dadi perkara sing wis biasa, kaya ora bakal angel banget.

Nanging ora mung owah-owahan ing level pertahanan, para pemain ing posisi iki umume katon cepet banget, kayata ing bal-balan nyata, posisi ing lapangan pertahanan tengah sing atos bakal luwih penting tinimbang saiki , mulane Kita kudu ora edan karo meksa. Sepisan maneh, FIFA bakal menehi hadiah marang wong sing padha masang bis maneh, adoh saka tekanan ing pusat sing dadi luwih populer ing bal-balan donya.

Dalan saiki wis nggunakake mode crita sing luwih lengkap, kita ora lagi dikunci ing Liga Premier, kita bakal bisa nuduhake bench karo Cristiano Ronaldo dhewe. Nanging ati-ati, amarga Alex Hunter wis ora mung wong liya.

Setelan stadion uga ngalami retouch utama, saiki spanduk luwih dipersonalisasi gumantung karo tim lokal, masarakat kayane ora kaya karton sing bola-bali, nanging kita ngerti kepiye bagean-bagean saka stand kasebut kepenak lan ngerti. Kasunyatane yaiku saiki elaborasi lakon bakal luwih akeh, pengin mbasmi pelari lurung sing misuwur sing nggawe sprinters regane larang banget ing Ultimate Team. Dadi luwih saka sing bolongan (munggah utawa mudhun) wis saya mudhun.

Tim Pungkasan minangka aset sing gedhe mesthi

Sampeyan saiki bisa njupuk kauntungan saka FIFA Ultimate Team WebApp Kanggo miwiti nglumpukake tim, yen sampeyan pangguna edisi sadurunge, sampeyan bakal nampa amplop, kayata kita duwe sawetara pemain sing wis ngidini kita nglumpukake tim 82/100 sadurunge diluncurake game kasebut, Bakal kasedhiya ing dina Selasa kanggo wong-wong sing tuku edisi Ikon ing antarane para pangguna sing luwih begja.

Grafis sithik nanging cukup

FIFA 18 review FUT
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
  • 80%

  • FIFA 18 review FUT
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Gameplay
    Penerbit: 90%
  • online
    Penerbit: 90%
  • Mode riwayat
    Penerbit: 90%

FIFA 18 terus njupuk kauntungan saka mesin Frostbite sing digunakake contone EA ing Battlefield 1. Kasunyatane yaiku saiki suket nyathet realisme sing luwih nyata, sanajan ing pasuryan PES tetep luwih efisien. Saliyane, papan reklame game kasebut nggunakake tandha-tandha liga, uga perbaikan sing umum ing publik, perayaan lan uga kepiye pengaruh wektu para pemain.

Cekakipun, sanajan kita wis akrab, FIFA 18 wis cukup ganti kanggo mbenerake akuisisi, sanajan disaranake EA ora tetep mandheg, Konami bakal maju kanthi PES 2018 sing menehi sensasi hebat. Elinga yen sampeyan bisa muter edisi Ikon wiwit dina Selasa, 26 September, kanggo manungsa liyane wiwit 29 September.

Pros

  • Mode El Camino sing luwih apik
  • Peningkatan grafis

Contra

  • Sawetara pangowahan gameplay
  • Sistem matchmaking

Biasane, FIFA 18 kayane terus dadi pimpinan, utamane babagan masalah FIFA Ultimate Team lan Juara FUT sing ngidini sampeyan pundhak pundhak karo elit kanthi meh ora ana gaweyan. Kasunyatane yaiku Seni Elektronik tetep dadi tongkat pimpinan simulasi bal-balan, lan YouTube wis dadi puncak pangguna sing seneng karo FIFA 18 ... apa sampeyan bakal dadi salah sijine? Bakal muter lan kabukten.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.