Kita ngandhani kanthi rinci babagan presentasi Google

Presentasi Ngarep Google Sore iki jam 18:00 wektu Spanyol, Google miwiti live stream kanggo menehi presentasiProduk lan warta anyar ing pirang-pirang layanan.

Sing paling diantisipasi yaiku Nexus 5X y Nexus 6P, smartphone paling anyar ing kulawarga Nexus, sing wis pirang-pirang minggu kita sinau babagan spesifikasi amarga bocor, nanging Google uga nuduhake sawetara update sing apik banget kanggo akeh layanane lan nuduhake ChromeCast sing dianyarake, uga Tablet Pixel C kanthi keyboard sing didol kanthi kapisah .

Bukak presentasi Sundar Pichar, CEO perusahaan, wis nuduhake kapercayan kanthi menehi sawetara data babagan Android, sing paling apik kesehatan lan jangkah terus; nyelehake penekanan khusus ing Indonesia lan Vietnam, ing taun pungkasan Android wis tikel kaping pindho pangguna Thanks kanggo komitmen pabrikan sing nggawe ponsel kanthi kualitas luwih larang lan luwih terjangkau.

Dheweke nyritakake babagan tuwuhing ChromeBooks utamane ing bidang pendhidhikan ing Amerika Serikat, lan nyoroti babagan kepiye carane nggawe perangkat keras saiki.

Dave Burk ngenalake Nexus 5X lan Nexus 6P

Presentasi Google Nexus

Dave nyritakake babagan kebaikan terminal, desain elegan lan karakteristike, menehi wigati khusus kanggo kamera lan mbandhingake kanthi terang karo iPhone 6s Plus. Iki uga nerangake cara kerjane Sensor Hub, sensor anyar sing bakal ngakoni kegiatan kita, lan gerakan kanggo nggedhekake penghematan batere lan wenehi fungsi sing apik banget.

Sampeyan bisa ndeleng ing kene rincian Nexus 5X

Sampeyan bisa ndeleng ing kene rincian Nexus 6P

Dave Burk uga tanggung jawab ngenalake sampeyan menyang sistem operasi Android 6.0 Marshmallow sing anyar, lan nuduhake carane fitur pangenalan swara anyar bisa digunakake lan kepiye menehi kita akses cepet menyang konten; Dave nuduhake fitur-fitur anyar sing gampang ing area notifikasi, pop-up sing njaluk ijin kanggo aplikasi nalika runtime (ing gaya Windows UAC) lan kautaman On Tap, sing bakal sinau saka kebiasaan sampeyan kanggo nggawe pribadi pengalaman pangguna ing Android .

Atribut pangenalan wicara sing menarik banget yaiku saiki pangembang aplikasi wis duwe API kanggo aplikasi dhewe ing wektu sing cendhak, kita bakal bisa ngontrol app kanthi swara.

Pungkasan, Dave ngenalake kita babagan fungsi anyar sing bakal nyuda tingkat sinkronisasi nalika telpon suwe ora suwe, suwene iki bakal disesuaikan karo jam turu lan bakal ngirit batere nganti 30%

Sabrina Ellis, nyritakake babagan kasedhiyan terminal lan warta ing Google Store

Presentasi Google Store

Sabrina Ellis nerangake kasedhiyan Nexus ing minggu ngarep ing Google Store, lan upaya sing ditindakake supaya kabeh wong duwe piranti keras sing dibutuhake, bisa diakses saka poin kasebut.

Rincian telpon Nexus 5X lan Nexus 6P, bakal didol saka Google Store lan bakal kalebu langganan 3 wulan gratis kanggo Google Play MusicLuangake kesempatan kanggo ngandhani manawa ing Google Store kita bisa tuku barang sing paling apik sing wis diluncurake pabrikan ing pasar, kalebu Moto 360 2 lan Huawei Watch anyar.

Pamitan nerangake layanan Nexus Protect anyar, sing bisa dikontrak nalika tuku terminal Nexus, $ 69 kanggo Nexus 5X lan $ 89 kanggo Nexus 6P, layanan iki bakal menehi garansi tambahan taun, lan yen terminal wis rusak, Google setuju bakal menehi sing anyar sing kerja ASAP, ujar Sabrina yen dina kerja sabanjure bisa uga.

Eunice Kim nuduhake taruhan Google Play kanggo kulawarga.

Presentasi Musik Google Pay

Kanthi pesaing sing agresif kaya Pandora, utawa Spotify, Google Play nggawa strategi sing diwenehake Eunice Kim kanggo kita saiki, yaiku ragad saben wulan $ 14.99 kanggo ngakses layanan musik lengkap Google Play Music saka ngendi nganti 6 anggota kulawarga sing padha bakal entuk bathi, mesthine minangka tabungan sing penting.

Anil Sabharwal, fleksibilitas ing Foto Google

Presentasi Foto Google

 

Dandan saka Foto Google luar biasa, kita bisa nuduhake album lan ngirim langsung menyang wong sing dikepengini liwat Hangouts utawa layanan olahpesen liyane, wong-wong kasebut bisa langganan album kanggo nampa nganyari foto sing kita unggah, tanpa ragu-ragu nuduhake foto karo kulawarga, lan produktivitas sing luwih maju kanggo kerja,

Anil nuduhake, ing antarane fungsi aplikasi liyane, label pribadi anyar sing bisa luwih gampang golek gambar; Uga lan liwat Chrome Cast utawa Smart TV, kita bisa ndeleng kepiye galeri ditampilake kanthi cara sing gampang, produktif lan intuisi ing layar gedhe cilik.

Mario Queiroz lan Rishi Chandra nyritakake babagan kebaikan audio chromecast lan chromecast

Presentasi chromecast Google

Mario kanthi semangat nerangake warta chromecast, desain anyar sing ngidini adaptasi luwih apik ing televisi, warna anyar sing luwih apik lan perangkat keras anyar sing ndadekake luwih kuat amarga antena wifi dobel. Iki uga nuduhake piranti Google anyar, audio chromecast, gadget cilik sing ngidini kita nyambungake speaker konvensional liwat Wi-Fi.

Rishi Chandra nyawisake wektu suwe kanggo ngandhani babagan piranti lunak chromecast anyar, ing endi app entuk kaunggulan maksimal lan nggawe piranti Android dadi remot kontrol sing paling apik.

Dheweke nuduhake kepiye kepiye cara nggunakake layar kanggo nggambarake game anyar sing bakal metu sajrone minggu lan sabanjure, nggunakake telpon minangka kontrol, lan bisa ngeksploitasi kabeh kebajikan, akselerometer, kamera utawa mikropon, nggawe pengalaman game utama; Dheweke bisa uga seneng sawetara pemain kanthi bebarengan karo piranti masing-masing, kaya Monopoli.

Presentasi Google Chromecast

Rishi uga nuduhake kepiye cara kerja audio chromecast, lan gampang banget muter musik ing speaker sing wis nyambung karo piranti iki, dheweke uga nuduhake cara Spotify wis nggabungake teknologi audio chromecast lan chromecast.

 

Andrew Bowers mlebu karo tablet Pixel C lan keyboard.

Presentasi Google Pixel C

Tablet 10 inci sing dirancang apik kanthi keyboard didol kanthi kapisahDheweke mung alat sing kudu kaget karo Andrew Bowers, lan dheweke bisa nggayuh kagunaan kanthi fleksibel saka piranti iki lan cocog karo keyboard iki.

Andrew negesake manawa chromebooks wis adaptasi ing pasar lan tablet mbutuhake piranti sing nambah produktivitas, nanging pangguna ora tuku keyboard kanthi normal, mula dheweke wis nggawe keyboard sing kanthi magnetik nempel banget ing tablet lan dadi komplemen sing sampurna, bisa diselehake kanthi macem-macem cara, loro sing paling migunani yaiku ing mode laptop lan ing mode kasus.

 

Cekakipun, ing presentasi iki Google nawakake luwih saka sakjam warta, liwat para Direktur lan Manajer Produk, umume sing diarepake lan nerangake lan menehi lintasan perusahaan sing apik ing wulan-wulan ngarep.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)