Sega klasik ngengingi toko app nganggo SEGA Forever gratis

Gratis Ya, sampeyan maca kanthi bener. Yen umume para pangembang milih tuku ing aplikasi sing seneng, mula wong-wong ing SEGA bakal rampung bakal wiwit tekan toko aplikasi, kanggo iOS lan Android, game sing paling veteran lan klasik ing perusahaan, yaiku yen pariwara. Nanging yen ora pengin nandhang publisitas sing dituduhake, kita bisa nggunakake tuku ing aplikasi kanggo saben game sing regane 1,99 euro. Sega gabung karo mode sing diwiwiti Nintendo kanthi ngetokake Nintendo Klasik Mini lan Atari, kaya sing diumumake sawetara dina kepungkur, nanging mung ngetokake versi kanggo ekosistem seluler.

Game pisanan sing kasedhiya yaiku Sonic The Hedgehog (kasedhiya suwe), Phantasy Star II, Best Altered, Chameleon Kid lan Zona Comix. Perusahaan Jepang njamin manawa bakal terus ngupayakake adaptasi luwih akeh game kanggo platform seluler. Langkah iki bisa ditindakake sadurunge, nanging kayane mentalitas Jepang durung ngerti yen konsol portebel kaya ngono wis mandheg bathi, kasus sing padha banget karo kamera kompak. Soko sing padha banget karo sing wis kedadeyan karo Nintendo, sing saben taun ora gelem ngeculake versi game legendaris kanggo platform seluler, lan yen wis mutusake, dheweke bakal nerbitake macem-macem versi asli.

 

Mangkene link langsung kanggo ndownload game kasebut kanggo platform Android lan Apple. Ana kemungkinan sawetara game durung kasedhiya ing toko negara kita, nanging bisa ditindakake sawetara jam, mula kita mung kudu sabar sethithik.

Download game SEGA kanggo Android

Klasik Beast Klasik
Klasik Beast Klasik
Pangembang: SEGA
Price: free
Phantasy Star Classics
Phantasy Star Classics
Pangembang: SEGA
Price: free
Kid Chameleon Klasik
Kid Chameleon Klasik
Pangembang: SEGA
Price: free+
Comix Zone Klasik
Comix Zone Klasik
Pangembang: SEGA
Price: free

Download game SEGA kanggo iOS

Download Beast sing Diowahi

Download Phantasy Star II

Download Bunglon Kid

Download Zona Comiz


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.