Koleksi lan kamar game sing apik tenan

koleksi-gendheng-1

Ora ana sangsi manawa saiki videogames Dheweke integral ing urip masarakat saben dinane lan citrane, saiki minangka wujud luang massal, adoh saka jaman semana nalika profil pemain kasebut didiskriminasi lan digandhengake karo kebiasaan sing ora diragukan. Ing jaman saiki, ora mokal yen mbah kakung lagi dolanan karo putu utawa bapak sing mulang marang turune alam maya lawas sing wis diwasa.

Sejatine sawetara wong sing urip luwih semangat liwat jaman emas, wis ana ing omah museum asli videogameKoleksi sing regane regane emas kanggo para penggemar nostalgia iki, lan sanajan sejatine bener, dheweke uga bisa duwe regane atusan ewu euro ing kasus sing paling nggumunake.

Cuplikan sing dibukak kiriman iki asalé saka koleksi pribadi luwih saka 50 console saka manufaktur kaya Nintendo, Sega, Sony, Microsoft o Atarinalika perpustakaan piranti lunak ngluwihi 5.700 game: 835 kanggo NES, 744 kanggo Super Nintendo, 319 kanggo Nintendo 64, 784 kanggo GameCube, 102 kanggo Wii, 9 kanggo Wii U, 15 kanggo Virtual Boy, 511 kanggo Game Boy, 445 kanggo Game Boy Colour, 285 kanggo Game Boy Advance, 67 saka Nintendo DS, 24 saka Nintendo 3DS, 115 saka Master System, 492 saka Mega Drive, 31 saka Mega Drive 32X, 50 saka Mega CD, 38 saka Sega Saturn, 30 saka Dreamcast, 232 saka Game Gear, 206 saka Atari 2600. .. Tanpa mangu-mangu, swarga kanggo tukang game sing urip ing jaman keemasan game video ing taun 80an lan 90an.

Sanajan luwih hebat yaiku koleksi game video ing ngisor iki, diakoni kanthi penghargaan Guinness World Records lan sing didol kanggo kekalahan 750.000 dolar AS:

Kaget? Foto sing bakal sampeyan deleng ing garis kasebut uga minangka salah sawijining tampilan paling luar biasa, amarga pancen ana potret kasebut kabeh game dirilis kanggo macem-macem sistem Nintendo, saka mitos Samsen 8-bit, malah salah paham GameCube - mripat, 320 set sing disegel-, tanpa ninggalake cara aneh kaya 64DD. Kajaba iku, uga duwe atusan atusan judhul liyane kanggo konsol Sega o NEC, isih nganggo dhaptar. Regane? Kompilasi sensasional lan unik iki didol ing eBay liwat tawaran, nalika rega asile meh 1 yuta euro.

koleksi yuta

Kasus liyane sing menarik yaiku Ahans76, tukang game sing ngatur kanggo nglumpukake kabeh game kanggo PlayStation 2, ngetung saben salinan karo sawijining segel asli, lan saliyane iku, kolektor iki menehi sarat supaya salinan saka game kasebut edhisi kapisan, yaiku, ora ana versi versi sawetara Platinum utawa sing padha - diskon reissue sing mung metu ing format kasebut, kayata Silent Hill 2 Cut Direktur-. Ahans76 ngatur entuk luwih saka 1.850 judhul, ngunjungi toko kanthi likuidasi lan nyilem liwat portal lelang, nalika dheweke kudu berjuang golek game ing negara sing dibutuhake: Wisaya: Crita saka Tanah sing Ditilar yaiku sing melu gaweyan finansial sing paling gedhe, sing kudu mbayar Dolar 300 kanggo salinan utuh - dheweke wis duwe papat maneh, nanging sampulane rusak.

ahans76 ps2

Akeh kita pengin duwe bagean paling ora saka koleksi impen kasebut. Lan nglumpukake minangka kegiatan sing mbutuhake akeh wektu, sabar, lan utamane dhuwit: sawetara kartrid bisa didol kanthi rega sing larang kanggo umume manungsa, kayata ing kasus Tantangan Kampus Nintendo o Kejuaraan Dunia Nintendo, sing bakal dipindhah dening tokoh ing antarane 12.000 lan Euros 20.000.

NWC Grey Gaya urip pemain game wis diwiwiti ing masarakat: sampeyan mung kudu ndeleng akeh pameran, bar tema utawa klub lan uga peralatan sing dirancang khusus kanggo profil konsumen iki. Sawetara kamar kanggo para gamer minangka kamar impen sing asli, ing endi koleksi game lan konsol digawe dadi dekorasi sing paling asli, sing diilhami dening alam semesta lan karakter favorit para pemain.

kamar game-kuldi-kong-klasik-game Mesthine, ing antarane perabotan iki, kajaba duwe presentasi sing ngilangi rahang sadurunge para tamu, uga kepenak duwe barang sing apik kursi tukang game, ing kana ana macem-macem jinis sing bisa didol lan minangka syarat penting kanggo tahan sesi suwene suwene. Sawetara luwih maju lan langsung nggawe ruang tamu utawa ruang game dadi pusat saraf ing omah: cukup kanggo turu kasur sofa sing nyaman, cocog kanggo kahanan apa wae, wiwit dolanan karo kanca, nganti nikmati game maraton sing nyenengake kanthi maksimal. Lan yen sampeyan ora seneng banget dekorasi sing apik banget, aja padha sumelang, uga ana pilihan minimalis sing bisa elegan nalika ngutarakake semangat sampeyan.

kasur sofa mario bros


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.