LG ngluncurake OLED TV pertama ing donya

Akeh warta sing nyedhaki CES ing Las Vegas, mula kita ora bisa ketinggalan acara teknologi sing paling penting utawa paling apik. Ing kesempatan iki, apa sing arep dituduhake karo sampeyan kabeh yaiku ngluncurake televisi anyar LG Signature OLED model 65R9.

Iki ora mung TV apa wae lan perusahaan kasebut bangga bisa dadi TV OLED pertama ing donya. Temenan kita ngadhepi model LG sing katon kanthi gambar lan swara ing level sing padha, nanging sing anyar yaiku LG Signature TV R 65-inch didhelikake ing pangkalane.

Temenan, TV anyar iki nambahake Intelijen Ponggawa lan Prosesor Alpha 9 generasi kaping loro (Iki minangka versi sing luwih apik kanggo versi sing diluncurake ing taun 2018) saengga dilengkapi teknologi paling apik sing bisa ditawakake merek saiki, uga layar lancip banget lan pesawat kasebut nuduhake tampilan sing luar biasa banget.

Makna "R" kanthi jeneng LG Signture OLED TV R anyar ora mung ngandhani babagan kemampuanermambu dhewe lan ngendhokkerbisa digayuh kanthi meksa tombol, miturut perusahaan kasebut, nanging uga tegese kemampuan "r" ngrembaka industri hiburan omah lan "r" netepake papan dununge. Pratelan maksud sing sejatine bakal bisa digayuh sawetara amarga rega sing luwih dhuwur tinimbang sing durung dingerteni nganti saiki.

Telung mode ndeleng sing beda: Tampilan Lengkap, Tampilan Line lan Tampilan Nol

Iku babagan tampilan lengkap, tampilan online lan tampilan tertutup kaya sing kita tingali ing gambar sing ana ing ndhuwur, lan ing wektu sing padha nawakake pangguna kemungkinan tanpa wates kanggo seneng televisi sing ora bisa dibayangake sadurunge teknologi OLED teka. Tampilan lengkap (Tampilan Lengkap) njamin pengalaman ndeleng kanthi inci gedhe lan kontras, jero lan realisme sing lengkap, ditambah karo kualitas swara saka TV Signature R iki, nggawe pesawat kasebut dadi model referensi merek lan bisa uga merek liyane sing wis ana pengin milih nggunakake teknologi iki utawa sing padha ing TV.

Kanggo bagean, mode linear ninggalake LG Signature OLED TV R sebagian digulung, lan ngidini sampeyan nindakake tugas sing ora dibutuhake ing layar wutuh, kaya dene konsultasi ing Watch utawa Wektu apa iku, ngatur ing latar mburi lan nada kanggo nggawe swasana santai liyane; nonton Foto anggota kulawarga sing dituduhake saka smartphone, utawa konsultasi salah sawijining fungsi Start Bar.

Lan pungkasane yen ditutup kanthi lengkap ora ateges ora aktif. Ing format iki, pangguna bisa seneng musik utawa konten audio liyane kanthi kualitas paling dhuwur Dolby Atmos sistem 100W ngarep lan 4.2 saluran. Rampung premium sing dirancang dening pabrikan Denmark Kvadrat, sisane lan bakal katon spektakuler ing ruang tamu.

Temenan, lan amarga akeh sing wis ngerti kabar sing teka saka CES, saiki perusahaan iki lan akeh liyane nambahake kemungkinan nggunakake AirPlay 2, nanging ing kasus iki perusahaan kasebut ujar manawa uga kompatibel karo HomeKit Apple. Apa tegese pangguna sing LG Signature OLED TV R ndhukung AirPlay 2 lan HomeKit? Cukup gampang, dheweke bisa muter video saka iTunes, utawa musik, utawa ndeleng potret kanthi langsung lan gampang saka piranti Apple. Lan, amarga kompatibilitas karo Apple HomeKit, dheweke uga bisa ngontrol LG TV nggunakake aplikasi Home utawa takon karo Siri.

Rega lan kasedhiyan

Saiki, perusahaan ora nawakake data jinis iki amarga sadurunge wis menehi komentar lan ngenteni ndeleng regane TV anyar sing luar biasa iki, nanging mbayangno ora bakal terjangkau kanggo umume kita. Kita bakal ndeleng tanggal rilis lan rega resmi sajrone sawetara dina sabanjure, nganti saiki dheweke ditampilake ing CES ing Las Vegas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Mode Martínez Palenzuela SAbino ngandika

    Pira gunane ... yen nesu karo awakmu dhewe, bisa digulung lan digawa menyang kamar