Lampu SYMFONISK lan speaker saka IKEA lan Sonos, kurang saka [review]

Kita bali karo produk saka IKEA x Sonos sing durung dianalisis, kita wis logis babagan lampu kasebut, lan saiki kita lagi nyoba lan nganalisa rak buku speaker IKEA x Sonos SYMFONISK sing nggawe raos apik banget ing cangkeme, apa produk liyane ing kisaran SYMFONISK iki bakal padha?

Supaya sampeyan bisa nimbang tuku lan ngerti kabeh ciri, Sampeyan ngajak sampeyan nganalisa babagan Lampu Meja + Speaker WiFi sing muncul saka kolaborasi IKEA lan Sonos, apa ana regane? Mesthi wae kita ngadhepi produk sing apik banget.

Kaya biasane, Disaranake sampeyan mbukak video sing judhul artikel iki, tampilan pisanan ing ngendi sampeyan bisa ndeleng produk kasebut saka kisaran SYMFONISK IKEA ing operasi, uga unboxing lan kesan pisanan, lan mesthi luwih gampang ndeleng tinimbang maca. Nanging, saiki kita bakal nglajengake kanthi ciri khas teknis sing pengin sampeyan ngerteni babagan lampu lan speaker WiFi IKEA SYMFONISK iki sing ora sampeyan kejawab.

Desain lan bahan: ora amba banget?

Kothak mung… ageng. Sampeyan ora bisa mbayangake sepira gedhene nganti ana ing ngarepe, kita nemokake produk kompleks 34 x 28 x 48 cm sing pungkasane menehi bobot total 5,17 Kg ora luwih lan ora kurang. Akeh sing disalahake yaiku dhasar gedhe sing katon kaya piring, lan sisih ndhuwur kaca, sing nutupi bohlam ing njero lampu kasebut. Kaya kanggo produk liyane sing padha, kaca iki wis diunekake kanthi tangan lan kita duwe kaca semi-tembus sing diputih. Wektu iki kita duwe warna sing padha kaya ing rak SYMFONISK, yaiku, kita bisa milih warna ireng lan putih klasik sing biasane diiringi produk Sonos.

  • Material: Plastik lan gelas
  • Werna: Ireng lan putih
  • Ukuran: 34 x 28 x 48
  • Bobot: 5,17 Kg

Loro-lorone speker, silinder lan ditutupi bahan tekstil sing gampang dipasang lan dicopot, lan pangkalane digawe saka plastik tanpa basa-basi. Sisih ndhuwur kaca dikemas kanthi kapisah saka lampu liyane lan dipasang nggunakake mekanisme sekrup klasik. Ing njero kita nemokake sing duwe lampu standar. Aku ngerti tenan yen nggunakake bolam kanggo produk sing luwih awet, Nanging, Jarang banget dheweke durung milih lampu LED sing terintegrasi. Ing pangkalan kita duwe telung tombol kontrol multimedia, sisih mburi duwe sambungan RJ45 lan sisih kasebut duwe saklar klasik kanggo nguripake bohlam lan mateni. Sekilas, lampu kasebut duwe desain mewah, nanging tanpa mangu-mangu, titik paling ringkih yaiku ukuran lan bobote sing gedhe banget, saengga ora cocog karo akeh meja sisi amben, sanajan IKEA dhewe.

Konektivitas lan kualitas swara

Kaya sing diarepake saka produk Sonos, kita duwe sambungan RJ45 nalika kita ora milih WiFi. Sanalika ndownload aplikasi Sonos, kita miwiti konfigurasi sing gampang lan ora mbutuhake wektu luwih saka telung menit, mula mula bakal bisa dingerteni yen kita lagi urusan karo produk Sonos. Kanggo nggawe speaker iki, kita kudu nggunakake sambungan WiFi, lan Sonos mesthi nggarap teknologi iki tinimbang Bluetooth kanggo nawakake kinerja lan kualitas sing unggul. Sawise disambung karo app sonos kasedhiya ing Google Play Store lan ing iOS App Store, kita bisa nyambung macem-macem layanan musik kayata Deezer, Spotify utawa Apple Music, Kita kudu lali babagan Alexa lan asisten virtual liyane, sing ana ing piranti Sonos liyane.

Lampu + speaker iki ora duwe mikropon, dadi kita uga lali karo tangan sing gratis. Kualitas swara kaya sing diarepake saka produk sing padha ukuran lan bobot padha karo Sonos One. Nawakake daya lan audio bisa ditrapake (liwat muter bener Sonos) pancen apik, ora bakal ilang kualitas, nanging kanggo iki kita kudu nggawe manawa nggunakake permukaan sing apik, Aku ora nyaranake tabel sing ngambang utawa permukaan sing ora stabil babar pisan. Yen jarene, iki nuduhake cukup kanggo ngisi kamar ing omah kayata kamar turu lan kantor, menehi swara sethithik sangisoré kualitas sing diarepake ing Sonos One, nanging miturut rega sing dibayar kanggo lampu iki.

Lampu lan bayangan produk iki

Aku bakal miwiti kanthi nganalisa aspek sing paling ora disenengi, sing utama yaiku desaine yaiku boros, adoh saka minimalis sing IKEA lan luwih-luwih Sonos biasane nawakake ing jinis produk iki, mesthine lampu SYMFONISK ora digawe kanggo kabeh selera, utawa kanggo kabeh omah. Uga nduweni sawetara katrangan sing kayane kurang apik, kayata nutupi tekstil saka speaker, sanajan sampeyan nemokake liyane luwih apik kayata basis non-stick, nanging aku milih produk sing luwih entheng lan kompak, uga nambah bohlam lampu (elinga yen ora mung ora kalebu bohlam, nanging uga tutup tipis) ing produk sing meh € 200 mesthi ora luwih. Uga ora ngidini kita ngatur intensitas utawa nada, bisa uga lampu sing cerdas, nanging ora.

Wis akeh perkara liyane sing luar biasa, lan iku duwe bohlam lampu independen sing dadi luwih awet, uga kualitas swara lan integrasi total karo produk Sonos lan AirPlay 2 sing ngidini kita nyiyapake sistem stereo lan multiroom sing apik banget.

Pendapat editor

Pros

  • Desain sederhana lan minimalis
  • Kualitas swara lan konektivitas karo Sonos
  • AirPlay 2 lan sistem multiroom stereo

Contra

  • Gedhe lan abot
  • Ora ana penyesuaian intensitas lampu utawa sambungan sing cerdas
 

Aku nemokake lampu SYMFONISK saka IKEA dadi ide sing apik, kayane wis tetep separo. Kanthi pamilih intensitas sing gampang, bohlam sing kalebu lan ukuran sing meh kompak bakal digawe produk meh bunder, nanging ora kaya rak SYMFONISK, kayane ora produk sing bisa dipasang ing meh kabeh omah. Kita nemokake speker lan lampu sing ana bareng, nanging ora rame, sing nawakake swara sing luar biasa nanging uga ora regane apik banget. Tanpa mangu-mangu minangka pendekatan kanggo jagad Sonos lan solusi luar angkasa menarik, nanging kanthi pribadi aku rak rak luwih apik. Sampeyan bisa tuku lampu iki ing pusat IKEA saka 179 euro.

Lampu SYMFONISK + Speaker
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
179
  • 80%

  • Lampu SYMFONISK + Speaker
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 70%
  • Potencia
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.