LG saiki fokus ing pangowahan antarmuka ing teaser G6 anyar

Perusahaan Korea LG yaiku mbuwang dhuwit akeh ing pariwara kanggo ngantisipasi tekane LG G6 sing bakal ana ing MWC tanggal 26 Februari ing Barcelona. Janjian khusus kasebut bakal duwe sawetara smartphone sing ora bisa disepelekake kanthi cara apa wae.

Kita duwe teaser liyane saka pabrikan Korea sing adhedhasar owah-owahan ing wektu iki Antarmuka LG UX 6.0, lapisan pribadi sing kudu ditangani pangguna nalika ana karo LG G6 sing mentas dipikolehi. Saiki wis ana sawetara teaser kanggo njupuk kauntungan saka Samsung.

Lan merek Korea tekad kanggo njupuk kauntungan saka ora ana Galaxy S8 ing MWC 2017, supaya bisa milih LG G6 minangka salah sawijining telpon sing paling penting ing Barcelona. Pancen apik, amarga Samsung, karo chip Snapdragon 835, wis ninggalake papan manawa bakal dadi wong bodho yen ora njupuk kauntungan saka dheweke.

Saka video teaser sing dikirim LG, ora katon manawa perusahaan Korea bakal nggawe pangowahan drastis kanggo elemen antarmuka utawa UI. Nanging dheweke wis fokus ngoptimalake antarmuka kanggo njupuk kauntungan saka resolusi FullVision 18: 9 anyar LG G6; salah sawijining rincian paling menarik ing telpon iki lan bakal fokus ing puter maneh multimedia, amarga akeh seri TV sing direkam ing format kasebut.

LG wis rinci pangowahan kanggo aplikasi kamera, sing bakal ngetrapake Mode Alun-alun sing bakal njupuk gambar ing format 1: 1, uga Mode Panganan sing bakal ningkatake warna lan jenuh nalika dadi foto jinis kasebut. Kanthi telpon, sampeyan bakal bisa motret gambar «swuare», kanggo dipasang ing wallpaper kolase. Keanehan kamera liyane yaiku nggawe GIF saka foto ing galeri.

Kita wis ngerti, ing 26 kanggo Februari iku bakal dadi dina G6 ing Mobile World Congress; ing kene sampeyan duwe kabeh informasi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)