Lima alternatif kanggo telpon swara WhatsApp

Tampilan

Ing dina pungkasan iki WhatsApp ana ing lambene kabeh wong, utamane amarga tekane sing dikenal kanthi panggilan swara sing wis kasedhiya kanggo kabeh pangguna layanan olahpesen cepet iki ing Android lan sing bakal tekan sistem operasi seluler liyane kayata iOS utawa Windows Phone. Telpon swara ora anyar ing pasar, amarga wis ana pirang-pirang aplikasi sing ditawakake, nanging nalika tekane WhatsApp saiki dheweke wis misuwur.

Ing artikel iki, kita ora bakal ngandhani carane ngaktifake telpon swara ing WhatsApp, utawa cara kerjane, luwih becik Kita bakal menehi alternatif sing menarik, lan kadang bisa luwih apik lan ora menehi akeh masalah Kaya saiki, kedadeyan ing layanan olahpesen cepet sing paling umum ing donya, lan kita elinga duweke Facebook.

Umume aplikasi sing bakal ditawakake sampeyan pancen gratis lan kasedhiya kanggo umume sistem operasi seluler, sanajan sayang ora duwe popularitas sing padha karo WhatsApp. Konsekuensi utama yaiku sawetara kontak bisa uga ora nggunakake layanan iki. Keuntungan gedhe saka WhatsApp pancen akeh pangguna sing nggunakake aplikasi saben dina.

Facebook Messenger

Facebook Messenger

WhatsApp duweke Facebook, sing wis nduwe aplikasi luwih saka 2 taun sing nawakake pangguna kemungkinan nggawe telpon swara utawa telpon VoIP. Aplikasi iki yaiku Facebook Messenger, sing minangka aplikasi independen kanggo aplikasi olahpesen cepet, lan iki bakal ngidini kita ngobrol karo kontak apa wae sing ana ing dhaptar kanca ing jaringan sosial sing paling populer ing planet iki.

Facebook Messenger kasedhiya kanggo sistem operasi seluler utama kanthi gratis.

Skype

Skype

Skype minangka salah sawijining layanan olahpesen sing ngidini sampeyan telpon suwene suwe. Iki didhukung dening Microsoft lan bisa digunakake kanthi cara sing gampang banget, ora mung saka piranti seluler utawa tablet apa wae, nanging uga saka komputer apa wae, sing duwe kauntungan luwih gedhe tinimbang layanan liyane.

Kajaba iku, ing kualitas swara lan fasilitas nalika nelpon dadi salah sawijining alternatif sing paling apik kanggo telpon swara WhatsApp, sing kudu diupayakake, tetep ora bisa ditindakake kanthi apik lan padha ora nawakake layanan sing padha karo sing ditawakake Skype saiki.

Viber

Viber

Kita bisa ujar manawa layanan iki pelopor kanggo nawakake telpon swara gratis. Beda karo WhatsApp, wiwit nawakake panggilan swara, dene layanan sing diduweni Facebook nindakake pesen. Popularitas Viber pancen apik banget nalika ora ana layanan liyane sing nelpon, nanging saiki wis dadi alternatif liyane, sanajan kemungkinan digunakake ing pirang-pirang platform lan kualitas telpon terus dilebokake minangka layanan sing mesthi narik kawigaten.

Line

Line

Line minangka saingan hebat WhatsApp ing saindenging jagad, lan senadyan kasunyatane wis nawakake telpon swara kanthi kualitas sing penting banget sajrone pirang-pirang wulan, saliyane akeh prekara liyane, nanging ora bisa ngluwihi layanan olahpesen cepet sing diduweni Facebook.

Yen telpon swara sing ditawakake WhatsApp ora ngyakinake sampeyan, Jalur kudu dadi alternatif sing penting lan sampeyan bakal menehi kamungkinan sampeyan bisa nelpon lan ngirim pesen, nanging uga akeh prekara-prekara amarga bisa ujar manawa kita meh ngadhepi jaringan sosial, tinimbang layanan olahpesen cepet, sing uga kuat banget.

Google Hangouts

Hangouts

Sampeyan angel nyingkirake saka dhaptar iki, layanan Google sing dibaptisake dadi Hangouts Layanan iki ngidini kita ora mung bisa nelpon swara nanging uga video call, sing banget dihargai para pelanggan.. Kaya umume layanan raksasa telusuran, pancen gratis lan kanggo nggunakake, kita mung kudu duwe akun Google.

Kayane kabeh iki kayane durung cukup, kita uga bisa ngandhani yen bisa digunakake ing piranti seluler utawa liwat browser web komputer utawa piranti apa wae lan uga bisa dadi aplikasi SMS standar ing smartphone.

Iku mung limang aplikasi sing bisa dadi alternatif sing apik kanggo WhatsApp, sanajan ana akeh pasar sing bisa mbantu sampeyan supaya ora kasedhiya maneh ing WhatsApp sing kuat.

Aplikasi apa sing sampeyan gunakake saben dina kanggo nelpon?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.