'Lord of the Rings' bisa duwe seri TV dhewe

Lord of the Rings ing serial TV

Amarga macem-macem platform video-on-demand teka - streaming- menyang omah ing saindenging jagad. Lan koneksi internet ing omah duwe kecepatan sing bisa ditrima supaya konten ditampilake ing layar kanthi cairan, seri TV dadi sensasi. Irah-irahan kaya "Game of Thrones", "The Walking Dead" utawa "Stranger Things" minangka conto paling apik sing bakal diwenehake.

Saiki, bener manawa wis ana sawetara protagonis - alternatif - sing ditemokake ing sektor kasebut. Kita duwe pilihan apik kayata Netflix, HBO, Movistar + utawa Amazon. Lan iki sing terakhir sing pengin totoan akeh ing layanan Video Perdana. Perusahaan Jeff Bezos dikenal pengin 'Game of Thrones' ing sabukane. Y cara sing luwih apik kanggo nggoleki crita babagan master JRR Tolkien.

Taruhan Amazon ing seri TV LotR

Miturut publikasi kasebut macem-macem, Amazon Studios, Warner Bros Television, lan properti Tolkien saiki lagi dirembug.. Sampeyan uga bener yen jeneng kaya HBO lan Netflix nyuworo, nanging kayane Bezos wis mlebu bid kanthi apik lan dadi favorit nalika kasebut.

Uga, Bezos minangka wong sing katon negosiasi kanthi pribadi. CEO Amazon wis mrentah divisi video kasebut supaya bisa milih judhul sing bisa narik kawigaten global. Yaiku, soko sing padha karo Game of Thrones. Y "Lord of the Rings" cukup kuat kanggo narik minat para pamirsa. Sampeyan mung kudu mriksa popularitas sing diduweni adaptasi film Warner Bros uga macem-macem buku ing pasar - minangka tolok ukur ing literatur fantasi.

Kaya sing dirembug, perjanjian kasebut bisa uga teka sawetara wektu; wicara kasebut isih cilik. Lan hak cipta sing diwenehake dening ahli warise Tolkien bisa uga ana 200-250 yuta dolar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.