Mangkene kaya Call of Duty: WWII, baline saga diwiwiti

Telpon saka tugas: WWI

Babagan kasunyatan manawa Call of Duty saga ora duwe wektu sing paling apik, angel banget ngomong, nyatane, pangguna FPS biasa milih ing edisi iki kanggo kompetisi langsung kayata perang 1 lan malah nganggo versi aksesoris, ing Telpon saka tugas: Modern Warfare Remastered, game sing bali menyang sistem sing luwih ringkes lan kualitas teknis luwih akeh karo asil kasebut. Ternyata, pangguna milih game sing kurang kompleks ing bagean opsi. Nggih Activision wis ngrungokake pandonga para pangguna, lan wingi kita nampilake cuplikan iki sing bakal diarani Call of Duty: WWI.

Lan persis kabeh sing bisa dibayangake. Game iki bakal teka ing wektu sing padha karo liyane, persis ing dina kaping telu wulan November. Activision meksa ngluncurake seri tahunan ing kahanan sing pancen ora ana sing bakal sambat yen nambah edisi paling ora rolas wulan maneh. Cuplikan kasebut, luar biasa kaya sing bisa kita bayangake, ora nuduhake gameplay apa wae sing bakal dadi multiplayer, nanging sawetara cuplikan kampanye, ngelingake jaman mbiyen PlayStation One.

Senjata adhedhasar Perang Dunia II, lan stagings sing nyebabake kenangan sing apik banget kanggo kita sing wis main saga wiwit pertama dirilis. Nanging, apa pancen bakal bisa diatasi? Perusahaan ora pengin nuduhake apa sing bakal dadi inti wektu kita ing game, mode multipemain. Nanging, sing ora bakal duweni yaiku senjata futuristik lan mlumpat, nanging ora ana tembung babagan corak, MOAB, peta ... Kita kudu terus spekulasi lan ngenteni informasi sing diwenehake perusahaan kanthi dropper.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)