Nintendo Nintendo ora dadi tukang ledeng maneh

Super Mario Run

Mario wis wiwit prakteke dadi salah sawijining karakter sing paling disenengi ing game video kasebut. Wiwit taun 1981, kita mesthi kenal karo Mario minangka tukang ledeng kanthi kumis, nanging kayane meh 40 taun mengko, dheweke mutusake njaluk pensiun sadurunge lan ngaturake awake dhewe supaya bisa ngulandara ing saindenging jagad, paling ora iku sing jelas saka katrangan manawa situs web Jepang Nintendo mainake Mario ing update paling anyar, ing endi ora suwe dheweke ngomong babagan kabisan kanggo ndandani pipa banyu utawa ndandani faucetYa, ana perkara sing ora ngagetne kita yen ndeleng meh 200 game sing dibintangi wiwit ditampilake ing jagad game video.

Miturut Miyamoto, pencipta karakter iki, dheweke duwe ide nggawe dheweke dadi tukang ledeng amarga ing game pertama digunakake pipa kanggo ngubengi dadi bagean penting ing game kasebut, kaya sampeyan kabeh sing wis main karo Mario Bros klasik mesthine sampeyan ngerti, sanajan wiwitane ide manawa dheweke tukang kayu diangkat, ide sing ditolak amarga ora cocog karo tema pengin nawakake karakter penasaran iki nganggo topi, kumis lan jumpsuit biru.

Gagasan nambah kumis motivasi kanggo nggampangake gaweyane para pangembang supaya ora kudu ngasilake gerakan tutuk uga nambah tutup, kanthi cara iki dheweke ora kudu nyipta gerakan rambut ing saben gerakan sing digawe karakter iki.

Super Mario Run

Nintendo wis pirang-pirang taun kanggo nggawa karakter mitos perusahaan ing platform seluler, lan nalika kedadeyan kasebut, iku ora disenengi para pangguna amarga regane larang regane dibandhingake karo game liyane, sing menehi kritik akeh lan dhuwit sing dikira-kira bisa didadekake ora pungkasane entuk.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.