Cambridge Audio Melomania 1+: Nyoba nambah hit

Audio Cambridge terus ngupayakake nggedhekake macem-macem produk audio ngluwihi piranti Hi-Fi klasik sing wis nyedhiyakake merek kanggo nggawe dhasar swara Inggris, amarga dalan bisnis ing audio wis ditampilake kanggo kita. Wektu iki, dheweke tetep bisa nang swara ing headphone TWS.

Melomania 1+ minangka upaya kanggo nambah produk sing apik banget sing diluncurake Cambridge Audio kanggo nindakake pasar headphone TWS. Tinggal karo kita lan temokake apa sing dialami karo Cambridge Audio Melomania 1+ saka perusahaan Inggris.

Bahan lan desain

Ing kasus iki, Cambridge Audio mutusake ora bakal nganyari pengalaman sing wis digawe karo Melomania 1. Headphone anyar iki, ing level desain, pancen ora anyar. Kita duwe kothak kanthi ukuran sing cukup ditahan lan kanggo aku desain sing paling sukses, sistem bukaan vertikal. Kita duwe ukuran sing cukup kompak lan sawetara bahan sing menarik banget. Wektu iki, dheweke milih warna ireng matte sing nduweni lacquer sing nglindhungi sinar srengenge. Ing warna iki, warna putih bakal duwe lapisan lan daya tahan sing padha.

  • Ukuran Kasus: 59 x 50 x 22mm
  • Ukuran Headphone: 27 x 15mm

Kothak kasebut bobote 37 gram, Sanajan nambahake total headphone lan kothak, kita bakal entuk udakara 46 gram, bobot lan dimensi kanthi cara sing padha diukur lan bakal mbantu ngeterake saben dina. Ing kasus iki, sampeyan bisa ndeleng ing foto, kita duwe unit kanthi warna ireng matte. Mengkono uga ing headphone, entheng banget karo sistem ing kupinge, lan miturut prinsipane cukup kepenak dipakai saben dina. Cambridge Audio asring cocog karo prekara kasebut.

Spesifikasi teknis

Minangka kanggo headphone, kita temokake driver 5,8 milimeter kanggo saben earpiece, kanthi kontrol dinamis lan diafragma graphene. Kanggo ngetokake swara, swara bakal digunakake Bluetooth 5.0 Kelas 2, dadi kita duwe koneksi otomatis lan sistem shutdown, uga kinerja apik ing babagan otonomi.

Nanging, headphone ndhelikake prosesor dual-core Qualcomm WCC3026 kanthi subsistem Kalimba DSP kanggo ngirim audio kasetyan dhuwur kanthi produk pemancar swara sing nduweni kemampuan kanggo mbukak file sing dibutuhake.

  • Resistensi banyu IPX5 kanggo headphone lan kanggo kasus kasebut

Kita duwe dhukungan kanggo profil A2DP, AVRCP, HSP lan HFP, uga kanggo telung codec paling populer, kaloro ing level audio kasetyan dhuwur kayata aptX Qualcomm, kaya karo AAC proprietari produk Apple, lan SBC suwene swara biasa. Mula, padha milih frekuensi respon saka 20 Hz nganti 20 kHz, nalika distorsi tetep kurang saka 1%, kita duwe 0,04% sing nyata.

  • Mikrofon MEMS kanthi pembatalan swara CvC

Kanggo bagean eMikrofon duwe sensitivitas 96 dB lan respon frekuensi antara 100 Hz lan 8 kHz. 

Otonomi lan kualitas audio

Kita duwe batere 500 mAh kanthi kabel USB-C lan tenaga maksimal 5V. Mula, ditawakake playtime nganti 45 jam kalebu pasuryan kothak, udakara 9 jam kanthi muatan tunggal, yaiku kinerja sing apik. Ing tes, angka watesan karo sing ditawakake Cambridge Audio sing biasane bisa dipercaya ing syarat-syarat data tartamtu.

Mula, kita entuk swara sing cukup apik, luwih unggul yen bisa ditawakake dening Cambridge Audio Melomania 1 sing bakal diwenehi desain. Kita wis ndeleng latensi sadurunge udakara 70ms sing ditawakake supaya bisa suda babagan puter maneh audio ing game video utawa ing platform streaming. Perlu dielingi manawa codec AAC minangka sing biasa ing iTunes, kualitas luwih murah tinimbang Qualcomm's aptX lan sing bakal digunakake ing produk saka perusahaan Cupertino, nalika nganggo terminal Windows lan Android sing kompatibel, kita bisa njupuk codec aptX .

Konfigurasi lan aplikasi

Supaya bisa digunakake, kita mung kudu tindakake langkah-langkah konfigurasi dhasar ing ngisor iki sing bakal sampeyan wis ngerti:

  1. Copot headphone saka kothak
  2. Nyambung menyang Melomania 1 L ing setelan Bluetooth piranti
  3. Loro-lorone earbuds bakal dipasangake lan bisa digunakake

Ing sisih liyane, lDhaptar kemungkinan kanthi mencet tombol meh tanpa wates, Ana akeh fungsi sing kalebu teken kertu kanthi tombol tombol lan asile:

  • Dolanan lan Ngaso
  • Liwati lagu sabanjure
  • Liwati lagu sadurunge
  • Jilid munggah
  • Tombol mudhun
  • Sesambungan karo telpon
  • Asisten swara

Pengalaman pangguna lan pendapat editor

Sepisan maneh Cambridge Audio nuduhake manawa ora kabeh cocog karo headphone TWS. Media prestisius liyane wis katalog headphone iki minangka salah sawijining alternatif TWS paling apik sing bisa ditemokake ing pasar, Lan nalika perusahaan Inggris wiwit kerja, umume, tumindak kasebut supaya bisa menehi pengalaman apik, kaya sing kedadeyan karo produk liyane. Ing kasus iki, Cambridge Audio Melomania 1 sadurunge menehi asil sing cukup apik, mula kita angel nemokake sebab bedane. Nanging, Melomania 1+ iki ora ngira biaya tambahan sing bisa nggawe kita mikirake alternatif.

121 euro bakal disalahake akuisisi ing sembarang modhal sing arep dipilih, ing situs web kayata situs web resmi Audio Cambridge o saka titik sing biasane didol kayata Amazon.

Melodi 1+
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
121
  • 80%

  • Melodi 1+
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 95%
  • Ergonomis
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros

  • Bahan lan desain sing rumangsa premium
  • Kualitas audio sing paling cocog
  • Rega sing diukur kanthi dipikirake ing ndhuwur

Contra

  • Sedhela maneh wani ing desain kasebut
  • Terus karo versi sadurunge
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.