Microsoft bisa mbatalake Microsoft Band 3 mbesuk

Microsoft Band 2

Ing sawetara dina pungkasan, piranti Microsoft njupuk informasi ing pirang-pirang situs web teknologi, umume masalah peluncuran utawa proyek sing dibatalake. Gadget paling anyar saka Microsoft sing duwe masalah yaiku Microsoft Band 3.

Wearable iki bakal diluncurake ing pungkasan taun iki, sanajan wis ditemtokake Laporan anyar nuduhake manawa gadget kasebut bisa dibatalake lan ora bisa ndeleng cahya pasar yen terus masalah.

Informasi kasebut diwenehake dening situs web ZDNet, sing ujar manawa tim Microsoft Band 3 utawa paling ora tim utama Aku bakal nyoba nginstal Windows 10 IoT ing pakean Microsoft. Windows 10 IoT minangka versi Windows kanggo piranti cerdas, versi Windows 10. sing ora lengkap Adaptasi ora katon kaya tim lan perusahaan sing dikarepake lan manajemen perusahaan mutusake bubar tim kasebut, kaget, ninggalake sing bisa dipakai ing awang-awang amarga dina iki ora ana sing ngerti apa bakal ndeleng padhang utawa ora.

Microsoft Band 3 mesthine duwe Windows 10 IoT nanging proyek kasebut ora sukses

Kanggo wayahe Kita wis kasedhiya Microsoft Band 2, sing bisa nyandhang regane. Lan informasi babagan perangkat kerase kayane ora nuduhake owah-owahan sing gedhe ing Microsoft Band 3, nanging luwih padha karo model nomer loro Microsoft sing bisa digunakake.

Ing kasus apa wae, katon manawa piranti Microsoft duwe masalah nalika ngluncurake jadwal lan dudu gadget Microsoft pisanan sing duwe masalah ngluncurake. muga-muga bisa sing bisa digunakake anyar terus diluncurake lan masalah sing ana ing Windows 10 IoT ditanggulangi secepat mungkin amarga kulawarga Microsoft iki ditampa kanthi apik sanajan regane ora biasane ngiringi gadget kasebut Apa iki bakal ganti mengko? Apa sampeyan mikir


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.