Microsoft ngumumake manawa nganyari Windows 10 nggawe sampeyan rentan

Windows 10

Minangka pangguna Windows, sampeyan mesthi bakal ngerti dhisik apa sing bisa nyusahake urip sampeyan kanthi nganyari sistem operasi, saiki uga, kaya sing diandharake Microsoft, nganyari ing Windows 10 Dheweke bisa nggawe sampeyan bebaya nyata nalika nganyari sistem operasi nyebabake kerentanan kritis sing bisa ditindakake dening hacker apa wae.

Ketoke nalika komputer nganyari, BitLocker dipateni kanthi otomatis lan sementara nganti sistem wis diinstal. Iki tegese sistem enkripsi hard disk ora aktif dadi peretas, utawa sapa wae sing duwe ilmu sing cukup, bisa ngakses hard disk lan menehi hak istimewa administrator sistem utawa ngrusak tanpa dadi administrator. Kerentanan iki dideteksi minggu kepungkur dening Microsoft dhewe, sing wis makarya ing rahasia paling ketat ing pangembangan tambalan kanggo Windows 10 sing bisa ngatasi masalah serius iki.

Aja lali ndeleng komputer Windows 10 nalika nganyari.

Saiki sanajan iku a Gagal cukup serius, utamane amarga konsekuensi sing bisa nyebabake, sing sejatine angel banget kanggo nggunakake kerentanan amarga peretas kudu duwe akses menyang komputer Windows 10 nalika nganyari lan ora bisa dibatalake mula ora bakal ana resiko yen komputer bisa rusak yen, kanggo sawetara wektu, sajrone nganyari sampeyan ora lali.

Informasi liyane: Win-fu


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)