Microsoft tetep ngeculake karyawane, saiki dadi karyawan Skype

Kantor London Skype

Kaya sing dilaporake ing Financial Times, Microsoft bakal miwiti proses PHK sawise iku kanggo nutup kantor London sing divisi Skype ana ing kana. Proses iki kalebu luwih saka 400 wong, tokoh dhuwur sanajan ora sepira maneh karo nyusun maneh pungkasan perusahaan sing mesthine bakal nyingkirake meh kabeh staf sing diwarisake saka Nokia.

Ing kasus iki, Tutup kantor London ora ateges aku bakal mbuwang SkypeMicrosoft wis negesake iki, sanajan ngelingake yen wis miwiti proses kanggo nggabungake fungsi insinyur sing saiki dikurangi kanggo nyuda staf.

Microsoft bakal terus karo kantor lan posisi Skype liyane, nanging sing ana ing London ora

Sanajan iki versi resmi, sawetara informasi wis diklumpukake saka mantan karyawan perusahaan sing wis kontak karo Skype lan ngelingake yen wiwit tuku, Microsoft wis suwe saya suda ngganti karyawan Skype lawas karo karyawan Microsoft, soko sing ora mandheg dadi normal ing kahanan kasebut, sanajan kalorone pihak mesthi ujar liya. Dadi sithik demi sithik Microsoft bakal nyingkirake ora mung karyawan Skype asli uga uga perusahaan liyane sing wis dituku ing taun-taun pungkasan.

Ing kasus apa wae, aku dhewe mikir Microsoft terus nganggo strategi downsizing, kanthi tembung liya, nyuda tenaga kerjane supaya luwih efektif nalika ana pangowahan mbesuk. Rencana kasebut ora umum kanggo Microsoft nanging perusahaan gedhe liyane uga nindakake template kaya Intel. Ing kasus apa wae, masa depan kantor Skype ing Skype ditutup kanthi masa depan para karyawan ing perusahaan kasebut. Nanging Apa dheweke pancen bakal dadi perusahaan pungkasan taun iki? Apa bakal ana kejutan maneh ing Microsoft? Apa iki bakal mengaruhi kinerja Skype?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Periode ngandika

    Lan apa Brexit ora ana hubungane karo dheweke? Kebetulan mung kantor London sing nutup ...