Otonomi mobil listrik mundhak luwih saka 50 persen sajrone 6 taun

Minangka judhul warta iki ujar otonomi mobil listrik mundhak luwih saka 50 persen sajrone 6 taun, lan sanajan bener kayane dawa banget kanggo entuk kenaikan 50 persen ing sawetara mobil, iku pancen informasi penting kanggo industri kasebut.

Kasunyatane yaiku ngatur nambah tokoh otonomi kanthi batere saiki minangka perkara sing angel ditindakake kanggo industri otomotif. Amarga sebab iki, kita kudu menehi ucapan selamat lan terus investigasi opsi sing kasedhiya sajrone sawetara taun sabanjure kanggo nambah otonomi kendharaan listrik iki.

Tambah km sing nyata udakara 65. Data iki diwenehake dening Departemen Energi Amerika Serikat lan nambah otonomi 56 persen ing mobil wiwit taun 2011 nganti saiki. Antarane, otonomi spektakuler kayata model saka Tesla sing paling kuat sing entuk, miturut pabrike, maksimal 540 km tanpa biaya tambahan utawa sing paling gampang ngubengi kutha kayata Smart ForTwo, listrik 100% sing entuk jarak 100 km.

Kaca lan media khusus kayata ELECTrek Dheweke ngelingake manawa sanajan bener yen tambah otonomi ing mobil kasebut bisa uga ngetung wektu nganti saiki, kabeh iki bakal nambah akeh sajrone 2-4 taun mbesuk nambah minat saka pangguna kanggo tuku mobil kasebut, sing siji bakal mbantu riset lan pangembangan kanggo nambah umur batere. Ditulis manawa otonomi rata-rata saiki (183 km) saiki bisa tikel kaping pindho ing sepuluh taun sabanjure dadi rata-rata 320 km ing kabeh model.

Kita kudu cetha manawa ana akeh faktor sing pengaruhe langsung otonomi mobil-mobil kasebut lan mlebu nalar yen mundhak kecepetan, otonomi luwih gedhe, aerodinamika luwih apik, otonomi luwih apik, bobot awak saya mudhun, luwih apik otonomi lan kanthi mangkono akeh faktor liyane. Nanging sing penting kabeh yaiku saben detail terus apik lan apik sing pengaruhe nambah otonomi ing mobil listrik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)